TBMM'de bütçe görüşmeleri devam ederken, ortaya şaşırtıcı görüntüler çıkmaya devam ediyor. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun TBMM genel kurulunda konuşma yaparken yaptığı kapak hareketiyle başlayan sürecin ardından yaşanan yeni gelişmeler seviye tartışmalarını alevlendirdi.

Kılıçdaroğlu el hareketi

KILIÇDAROĞLU BÖYLE FİTİLİ ATEŞLEMİŞTİ

Kılıçdaroğlu'nun genel kurula hitaben yaptığı, "Bir şey daha yaptılar. Bakın siz bilmiyorsunuz. Çünkü araştırmıyorsunuz. Bakın aynı zamanda ne yaptılar biliyor musunuz? Dolar ile borçlandılarsa Amerika'daki enflasyonu, euro ile borçlandılarsa Avrupa Birliği'ndeki enflasyonu sırtımıza yıkıyorlar." açıklamalarının ardından kapak hareketi yapması herkesi şoke etmişti. Kılıçdaroğlu kendini, ''Ellerime değil sözlerime baksınlar…'' ifadeleriyle savunmuştu.

haydar akar

'HAY SENİN...'

Dün de TBMM Başkanvekili Haydar Akar'ın milletvekillerini sakinleştirmeye çalışırken 'hay senin...' diyerek elini ağzıyla kapatması dikkat çekti. 

soylu özel kavga

İÇİŞLERİ BAKANI SOYLU'YA 'ÇAKAL' DEDİ

Son olarak bügun genel kurula hitap eden CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya 'çakal' sözleriyle hakaret etti. Söz konusu hakaretin ardından mecliste arbede yaşandı. Soylu, Özel'in hakaretine 'şerefsiz'^diyerek cevap verdi. AK Parti izmir Milletvekili Alpay Özalan kavganın merkezinde yer alırken büyük bir arbede gerçekleşti.

CHP SEVİYEYİ DÜŞÜREREK TAHRİK Mİ ETMEYE ÇALIŞIYOR?

Mecliste peş peşe yaşanan skandalların ardından 'CHP'nin mecliste seviyeyi düşürmeye çalıştığı' yönünde yorumlar yapılmaya başladı. CHP'nin seviyeyi düşürerek hükümeti tahrik etmeye çalıştığı da öne sürüldü.