Trakya'nın yüksek kesimlerinde kar başladı Trakya'nın yüksek kesimlerinde kar başladı

CHP Edirne İl Başkanı Samet Kahraman, Merkez İlçe Seçim Kurulu'na başvurularının ardından Edirne Adliyesi çıkışında gazetecilere yaptığı açıklamada, Şükrü Ciravoğlu'nun CHP Genel Başkanı Özgür Özel ile telefonda görüştükten sonra sağlık sorunları nedeniyle adaylıktan çekildiğini belirtti.

CHP'nin Edirne Belediye Başkan Adayı kim olacak?

Merkez İlçe Seçim Kurulu'na Ciravoğlu'nun adaylıktan çekildiği bilgisini ilettiklerini ifade eden Kahraman, "Şükrü Bey, Genel Başkanımızla görüşmesi sonrasında hastanede noter aracılığıyla adaylığını geri çekti. Biz de bu durumu Merkez İlçe Seçim Kurulu'na bildirdik. Durmadan sahaya çıkıp Filiz Gencan'la birlikte çalışacağız." dedi.

Kahraman, Ciravoğlu'na geçmiş olsun dileklerini iletti.

CHP Edirne Belediye Başkan adayı olarak Merkez İlçe Seçim Kurulu'na ismi bildirilen Gencan da Ciravoğlu'nun bir an önce sağlığına kavuşmasını dileyerek, "Derlenip toparlanacağız, çok güçlüyüz, daha da güçleneceğiz. Başvurularımızı yaptık, devam eden süreçten sonra netleşince geniş kapsamlı bir basın açıklaması yapacağız." şeklinde konuştu.

Ön seçimde en çok oyu alan Ciravoğlu, CHP Parti Meclisi tarafından Edirne Belediye Başkan Adayı olarak belirlenmişti. Kalp rahatsızlığı nedeniyle hastaneye başvuran Ciravoğlu, 12 Şubat Pazartesi günü anjiyo olmuş ve kalp damarına stent takılmıştı.