Gündem belirleyen program Derin Gerçekler, Habervakti.com üzerinden izleyicisiyle buluştu.

Usta yazar Abdurrahman Dilipak ve Habervakti Genel Koordinatörü Bülent Deniz, yayını duran Derin Gerçekler programını sosyal medya hesaplarından gerçekleştirdiler. Dilipak ve Deniz; Youtube, Facebook ve Twitter'dan canlı yayında Akit Medya ile yollarının neden ayrıldığını anlattılar. Her zaman olduğu gibi tüm soruların ve konuların açık ve şeffaf bir şekilde konuşulduğu program çarpıcı açıklamalara sahne oldu.

Dilipak, yayında "Taife giden bir peygamber var, ayağına taş attılar, yoluna diken döktüler, arkasından küfrettiler. Onlara da ulaşmamız gerekiyor hakkın hakikatin sesini duyurmalıyız! Bir kavme olan veya topluluğa olan düşmanlığımızın bizi onlar hakkında adaletsizliğe sevk etmemesi gerekiyor. Biz sözü dinleriz doğrusuna tabi oluruz yanlışına karşı çıkarız. Adaletsizlik kimden gelirse gelsin, kime yönelik olursa olsun mazlumdan yana zalime karşı olacağız. Ben diyorum ki ben müslümancıl değilim müslümanım sadece. Ben bunu AK Parti yokken de yapıyordum, AK Parti kurulurken de yaptım. Ayet çok açık Onlar sözü dinler doğrusuna tabi olur yanlışına karşı çıkarlar kim olduğu önemli değil doğru mu söyledi? Ben celladımın bile hakkını savunurken müslüman kardeşimin hakkını görmezden gelme gibi bir şey yapabilirim teorik olarak yapmamam gerekse de bir yanlış yapmışsam onu düzeltirim kul hakkına girmek istemem. Kim söylerse söylesin bir hakikat gerçeği ifade ediyorsa o kişinin kim olduğu beni ilgilendirmiyor." sözleriyle birçok dikkat çeken yorumda bulundu.

Deniz'in, ''neden fetöcü hesapları rt'liyorsunuz'' sorusunu cevaplayan Dilipak, Medya'nın bu süreçte yeniden dizayn edildiğine dair önemli ipuçları verdi.