Bu sezon lig şampiyonluğu için kurduğu iddialı kadronun meyvelerini toplamaya başlayan ve Süper Lig'de galibiyetleri seriye bağlayıp liderlik koltuğuna oturan Galatasaray, kadrosunu güçlendirmeye ara transfer döneminde de devam ediyor.

Ara transferde Sassuolo'dan Kaan Ayhan ve Roma'dan Zaniolo'yu renklerine bağlayan sarı kırmızılılar, İtalya'dan bir yıldızı daha kadrosuna katmak için görüşmelere başladı.

Galatasaray Sportif AŞ Başkan Vekili Erden Timur'un geçen ay İtalya'ya giderek Angel di Maria ile yaptığı görüşmenin detayları ortaya çıktı.

Sabah'ın haberine göre; Timur, en büyük hedeflerinden biri olan Juventuslu yıldız ile Torino'da bir restoranda buluştu.  35 yaşındaki kanat oyuncusunun ailesinin de yer aldığı yemek samimi bir havada geçti.

Yine haberde yer alan bilgiye göre; Arjantinli yıldız ve eşi, Timur'un sıcak tavrından ve özellikle de küçük kızlarıyla kurduğu iletişimden çok etkilendi.

GALATASARAY'A SICAK BAKIYOR

Transfer konusu fazla konuşulmadı ancak Di Maria, Galatasaray'a sıcak baktığının işaretini verdi. Erden Timur'un da transfer zirvesi dönüşünde başkan Dursun Özbek'e verdiği raporda "Bu iş olacak gibi görünüyor" dediği öğrenildi.

TRANSFER DÖNEMİ İKİNCİ KEZ UZATILIYOR

Öte yandan Kahramanmaraş'ta meydana gelen iki büyük depremin ardından 18 Şubat'a kadar uzatılan transfer dönemi için Türkiye Futbol Federasyonu'ndan bir hamle daha geldi.

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi, ara transfer döneminin 5 Mart'a kadar devam ettirilmesi için FIFA'ya başvuruda bulunduklarını açıkladı.