Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan, Aydın Atatürk Kent Meydanı’nda düzenlenen mitingde açıklamalarda bulundu. 

İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamasından satır başları: 

Karşımda coşkun gibi akan bir Aydın görüyorum. Aydın isterse bu sandıkları bir başka patlatır. 14 Mayıs'tan zaferle çıkmamız gerekiyor.

İstanbul'da 1 milyon 700 bin kişiyi kucakladık. Tarihin en büyük buluşmasını yaptık.

Bu sene Ramazan ayını özellikle deprem bölgesindeki illerimize ayırdık. Gidemediğimiz illere inşallah teşekkür ziyareti yapacağız. Bunun için 14 Mayıs'tan zaferle çıkmamız gerekiyor. Önümüzde 4 gün kaldı. Pazar günü evlatlarımızın geleceği adına önemli karar vereceğiz.

Bu CHP LGBT'ci mi bu İYİ Parti LGBT'ci mi bu HDP LGBT'ci mi? Bu yavrucukları hiç saymıyorum. Belediye başkanları bunların en büyük finansörü. LGBT AK Parti'ye MHP'ye girebilir mi Cumhur İttifakı'na girebilir mi? Biz ailenin kutsiyetine inanıyoruz.

Pazar günü evlatlarımız adına önemli bir karar vereceğiz.

Tercihimizi ya bölücülerden yana ya da aile kurumuna sahip çıkanlardan yana kullanacağız. Ya ülkemiz ekonomisini büyütmeye devam edeceğiz a da Londra tefecilerinin ülkemize çökmesine müsaade edeceğiz. Oyumuzu ya eser ve hizmet siyasetinden yana ya da yıkım siyasetinden yana kullanacağız.

KILIÇDAROĞLU'NA SERT TEPKİ

Torununu SGK'ya kaydediyor. Bunlar hırsız, bunlardan bu ülkeye fayda olur mu?

2023'e kadar IMF'ye borçlarımızı ödedik artık IMF'yle işimiz kalmadı.

Bunlar Londra tefecilerinden 300 milyar dolar alacağını söylüyor, tefecilerden size yar olmaz. 

YURT DIŞINDA SEÇİMLERE REKOR KATILIM

CHP kurmayları açıkladı! İşte Özel'in Erdoğan'a götüreceği konular CHP kurmayları açıkladı! İşte Özel'in Erdoğan'a götüreceği konular

Bu gün itibariyle yaşadığınız ülkelerde kurulan sandıklar kapanıyor. Hamdolsun rekor bir katılım oldu. Buradan yurt dışındaki vatandaşlarıma seslenmek istiyorum.Engelleme çabalarına, bölücülerin saldırılarına rağmen özgür iradelerini sandığa yansıtan tüm kardeşlerime şükranlarımı sunuyorum.

Bu seçimde özellikle kadınlarımız ve gençlerimizden çok beklentimiz var.

Maruz kaldığımız onlarca hakarete rağmen hak ve hukuktan hiç bir zaman vazgeçmedik.

Doğu'da Selo'ya özgürlük deyip Batı'da vatan millet diyenlerin ne yapmaya çalıştığını çok iyi biliyoruz. 

Kürt ve alevi videolarının hangi amaçla paylaşıldığını biliyoruz.Biz 21 yıldır kirli senaryolarla mücadele ettik. Gerektiğinde canımız pahasına demokrasimize sahip çıktık. Ne azgın azınlığın baskılarına boyun eğdik ne de sivil siyasetten başka kendimize yol aradık.

AYDIN'A YAPILAN YATIRIM TUTURI

Aydın'a toplamda 79 milyar lira yatırım yaptık. Yatırımlarımız devam edecek. Aydın'da çiftçilerimize toplam 7 milyar lira tutarında tarımsal destek verdik. 

Eğitimde sağlıkta ve ulaşımda çok ciddi yatırımlar yaptık yapmaya da devam edeceğiz.

Gabar'da keşfettiğimiz günlük 100 bin varil petrolü de ülkemize kazandırıyoruz.