LGBT lobisinin Türkiye'de uyguladığı eşcinsellik baskısının günden güne artmasına hükümet sessiz kalmadı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank ve Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, LGBT tehlikesine karşı aileyi koruyacaklarını net bir dille ortaya koydu.

'SAPKIN AKIMLAR KÜRESEL GÜÇLERİN TEŞVİKİYLE GÜNDEN GÜNE YAYILIYOR'

Hacı Bayram Veli Üniversitesi Kongre ve Kültür Merkezi'nde düzenlenen Mevlid-i Nebi Haftası Açılış Programı ile Uluslararası Hafızlık ve Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma Yarışması Ödül Töreni'nde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, ''Yıllardır insanlığa kurtuluş reçetesi olarak sunulan materyalist reçetelerin çare olmadığı, ekonomik, siyasi, ahlaki olarak felakete sürüklediği gün geçtikçe daha da anlaşılıyor. Sapkın akımlar küresel güçlerin teşviki ile günden güne yayılıyor. Aile müessesesinin tarihin hiçbir döneminde olmadığı kadar büyük saldırı altında olduğunu görüyoruz. Aile yapımıza karşı bu akşam bu kutlu akşamdan, burada ekranları başında bizi izleyen milletime sesleniyorum; milletleri millet yapan güçlü ailelerdir. İşte bu güçlü aile yapımızı korumak suretiyle Allah'ın izniyle aile yapımızı sarsmak isteyenlere en güzel cevabı bu mübarek gecede veriyoruz.'' ifadelerini kullandi.

'LGBT VE CİNSİYETSİZLİK DAYATMASI VAR'

Benzer açıklamalarda bulunan Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, ”Dünyada bir LGBT ve cinsiyetsizlik dayatması varken LC Waikiki’nin ürünlerinde LGBT çağrışımı yapan işaretlerin kullanılmamasına yönelik inisiyatifi çok değerli. Cinsiyetsizliğin dayatılmasına, aile mefhumunun altının oyulmasına eyvallah demeyiz Biz aileyi savunmaya devam edeceğiz. Böyle markaların gerisinin geleceğine de inanıyorum” ifadelerini kullandı.

'EŞCİNSELLİĞİ NORMAL GÖRMEYİ KABUL ETMİYORUZ'

LGBT tehlikesini işaret eden Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, ''Bizim gerek hükümet olarak, gerek bireyler olarak, değerler sistemimiz, inancımız eşcinselliği normal görmeyi, normalleştirmeyi, kabul etmeyi, onaylamayı meşru kılmaz. Böyle bir şey mümkün değil. 85 milyonun tamamının can mal emniyetini sağlamak, korumakla yükümlüyüz. Bu başka bir şey, eşcinselliği ahlaki olarak onaylamak hele ki lobi faaliyetlerini o başka bir şey. Ciddi bir ekonomik gücün bir yerde teksif edildiği, dünyada gelişmiş gelişmemiş küresel anlamda her yerde bu lobilerin faaliyetler gösterdiği, eşcinselliği normalleştiren neredeyse norm haline getiren bir baskıyı karşımızda gördüğümüz bir süreç var.” açıklamasında bulundu.

Habervakti