Yeni Şafak yazarı İbrahim Karagül'den yakın geleceğe ilişkin korkunç öngörüler geldi.

Muhalafetin Batı dünyası ile Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı devirmek için pazarlık yaptığını savunan Karagül, seçimde iktidarın değişmemesi halinde karanlık bir senaryonun hayata geçirileceğini belirtti.

"Korkunç pazarlık! “Erdoğan’ı devirin, iktidarı bize verin, o haritayı uygulayın.” -Seçim dışı hazırlık: Dedeağaç’taki ABD askeri sınırı geçecek. -Tarihimiz böyle ihanet görmedi!" başlığını taşıyan yazısında ekonomik saldırıların arkasında bu projenin olduğunu dile getiren Karagül büyük tehdidi ise şöyle özetledi;

"İkincisi seçim dışı devirme. İşte asıl pazarlık burada. Asıl vahamet burada. 15 Temmuz’da bir şeyi eksik bıraktılar. Şimdi Dedeağaç’taki askeri yığınak işte bu eksikliği gidermek için."

İşte Karagül'ün o yazısından çarpıcı ifadeler...

“ERDOĞAN VARKEN BUNU YAPAMAZSINIZ. DEVİRİN, İSTEDİĞİNİZİ ALIN” DEDİLER.

1. İçeride siyasi parti-terör örgütleri ortaklığı güneyde cephe kuranlarla nasıl ortak çalıştıysa batıda cephe kuranlarla da ortak çalışıyor. FETÖ ve PKK nasıl onlarla çalıştıysa şu an aynısını siyasi partiler yapıyor.

2. Onlara; “Erdoğan’ı devirin bunların tamamını alacaksınız” dendi. Onlara; “içeride iktidarı bize verin bu projelerin hepsini size taahhüt ediyoruz” dendi. “Erdoğan varken yapamazsınız, şimdilik dondurun. Biz gelince istediğinizi alacaksınız” dendi.

3. Onlar da içerideki siyasi partileri FETÖ ve PKK ile ortak çatı altında topladı. İktidar sözü verdi. Erdoğan’ı devirme sözü verdi.

TARİHİMİZ BÖYLE İHANET GÖRMEDİ. BÖYLE ALÇAKÇA BİR PAZARLIK GÖRMEDİ!

4. İçeride korkunç bir fırtına estiriliyor şimdi. Ekonomik saldırılar, itibar suikastları, milletin zihinlerini iğfal etmeye dönük yalan ve kurgu senaryoları tamamen bu pazarlığa bağlı uygulanıyor.

5. Siyasi tarihimiz korkunç ihanetler gördü. Ama böylesine tarih bile tanık olmamıştır. Tamamen vatanı satma, küçültme üzerine bir pazarlık yapıldı.

6. İki türlü senaryo var. Birincisi seçimle devirme. Bütün Batı, bunun için çabalıyor. İçerideki bütün söylem ve kurgular birlikte yürütülüyor. Muhalefete açık destek, açık talimatlar yağdırılıyor.

7. İkincisi seçim dışı devirme. İşte asıl pazarlık burada. Asıl vahamet burada. 15 Temmuz’da bir şeyi eksik bıraktılar. Şimdi Dedeağaç’taki askeri yığınak işte bu eksikliği gidermek için.

SEÇİM DIŞI HAZIRLIK. DEDEAĞAÇ’TAKİ ABD ASKERİ, SINIRI GEÇECEK!

8. Seçimle deviremeyeceklerini anladıkları anda 15 Temmuz benzeri bir müdahale yapacaklar. Bu sefer Dedeağaç’tan ABD askerleri, Batılı askerler sınırı geçecek. Türkiye’ye girecek. İçeridekilere destek olmak için dışarıdan müdahale yapılacak.

9. ABD ve Avrupa’nın Yunanistan’daki hazırlığı sadece o ülkeye askeri destek ya da Rusya ile sınırlı bir durum değil. Şu an dünyanın en büyük jeopolitik müdahalesi Türkiye ile ilgilidir. Küresel güç haritasının şekli Türkiye’nin yükselişi ile değişiyor. Bunu durduracaklar.

ASLA GERİ ADIM YOK. TÜRKİYE’YE SAHİP ÇIKIN!

10. Erdoğan varken, bugünkü siyasi akıl varken, devlet aklı varken, buna ayakta tutacak kadrolar iktidardayken bu müdahaleyi yapamayacaklar. İşte içeride gördüğümüz iktidar oyununun perde arkası bu!

Osmanlı’ya yaptırımlarının aynısını Türkiye’ye yapmaya çalışıyorlar. Tıpatıp aynı. O zaman da bugün de; vatan ekseninde duranlar da, Batı ekseninde duranlar da aynı yerde. İhanet edenler damarından gelenler bugün de ihanet ediyor.

Bunun siyasetle, iç politikayla zerre alakası yok. Çok büyük bir hesaplaşma var. Yüzyılların hesaplaşması bu. Asla durmayacak asla geri adım atmayacağız. Biz bu hesaplaşmayı kazanacağız.

Kazanmak zorundayız. Türkiye’ye sahip çıkın!