ATV'de yayınlanan bir programda Esra Erol adlı sunucu, mağduriyeti için ekranların karşısına çıkan Cemile Karaca üzerinden yapılan mizah tepki çekti. Sinir hastası olduğu belli olan ve tedaviye ihtiyacı olan Cemile, günlerdir reyting için ATV stüdyolarında tutuluyor.

CEMİLE KARACA OLAYI NEDİR?

Cemile Karaca, 4 yıl önce görücü usulüyle Ramazan Karaca ile evlendi. Bu evlilikten 2 çocuğu oldu. Çocukların her ikisi de çok küçük. Kocası Ramazan ve onun ailesi tarafından evden kovulan Cemile Karacak anne evine 2 çocukla döndü. Ancak ne Cemile'nin ne de annesinin onlara bakacak maddi gücü yok. Cemile Karaca ağır bir depresyonda ve ağır bir sinir krizi geçiriyor. Cemile Karaca'nın yaşadıkları tam bir dram. Eşi Ramazan Karaca ne zaman kavga etseler, onun deyimiyle Cemile'yi çöp poşeti gibi kapıya koymuş. Son kavgalarında Cemile eşinin başına bardak fırlatmış. Kavga sonrası eşi evden kovmuş 2 çocuğu ile Cemile annesinin yanına sığınmış. Cemile'nin ne çocuklarına bakacak maddi gücü ne de psikolojik durumu var. Boşanmak için geldiği televizyon kanalında, tam bir reyting kaynağı haline getirildi.

ESRA EROL MİZAH MALZEMESİ YAPTI

Ünlü sunucu Cemile Karaca'nın 'sinir krizi' geçirdiği anlardan derlenen bir shortunu Youtube hesabından paylaştı. Cemile'nin en hasta hallerinin özeti olan bu görüntüleri de "Papatya çayı içip sakinleşmesini beklediğim bünyem" diyerek paylaştı.