Fenerbahçe, Al-Ahli takımından Kuzey Makedonyalı sol bek Ezgjan Alioski’yi 1 yıllığına kiralık olarak kadrosuna kattığını açıkladı.

Ülker Stadyumu'nda gerçekleştirilen imzada Yönetim Kurulu Üyesi Selahattin Baki de hazır bulundu.

Kulübün açıklamasında; "Ezgjan Alioski’ye ‘Ailemize hoş geldin’ diyor; Fenerbahçe formasıyla başarılar diliyoruz." ifadelerine yer verildi. 

Kulübün yeni transferi sosyal medya hesaplarından yapılan videolu paylaşımla duyuruldu. 

ALİOSKİ'NİN AÇIKLAMALARI

"Gerçekten şu an itibariyle çok mutluyum." diyen Alioski, "Sonunda bu ana eriştim. Bu an için sabırsızlıkla bekliyordum. Hislerimi anlatamam şu anda. Çok güzel, çok keyifli hissediyorum. Heyecanla takımla başlayacağım zamanı bekliyorum. Fenerbahçe'nin benimle ilgilendiğini ilk duyduğumda çok etkilendim. Türkiye'nin en büyük kulübünde oynayacaktım. Harika hisler taşıdım. Fenerbahçe taraftarı Türkiye'nin en büyük taraftarı. Videolarda da seyrettiğim üzere çok güçlü ve ateşli bir taraftar grubu. Umarım taraftarların benden istediklerini sahada yerine getirebilirim. En yakın sürede görüşmek üzere. Onların destekleriyle oynamak için sabırsızlanıyorum. Umarım birlikte kupalar kazanacağız."  ifadelerini kullandı.

2021 yılında Leeds United takımından Al Ahli'ye transfer olan Alioski, geçtiğimiz sezon 28 maçta 6 gol attı ve 9 asist yaptı.