Çocuklar Duymasın dizisinde 'Fıs fıs İsmail'i canlandıran Süleyman Yağcı'dan dikkat çeken açıklamalar geldi. Armağan Çağlayan'a konuk olan Yağcı, erotik sitelere üye olmanın yanlış olduğunu vurguladı.

KEMAL SUNAL ÖRNEĞİ

Ünlü oyuncu, "Rahmetli Kemal Sunal bir lokantanın önünde ekmeği cama banıp döner yiyordu. Ekmeği cama banmak gibi bir şeydir" dedi.

"Dekolteli, yırtmaçlı çıkarsan insanların diyeceklerine de katlanmak zorundasın"

Çağlayan'ın "İnsanlar ne der diye yaşamak normal midir?" sorusuna cevap veren Yağcı, "Yaşadığın toplumun içerisinde yaşıyorsan bir kural vardır. Mesela mütevazi bir toplumun içerisinde yaşıyorsun, insanların ne dediği umurumda değil deyip de dekolteli, yırtmaçlı çıkıp o sokaklarda mahalle delikanlıları içinde gidersen insanların diyeceklerine de katlanmak zorundasın. Yani şöyle, kuralına göre futbol oynamak gibi bir şey." ifadelerini kullandı.

"Her şeyin bir yeri ve kuralı var"

Açıklamalarına devam eden Yağcı, "Bugün sokakta mayoyla bikiniyle gezen bir kız görürsen herkes bakar, herkes asılır sapık muamelesi ya da başka bir gözle o kadına bakar ama bugün bir plajda, bir havuzda herkes bikini, mayo giyebilir. Demek ki yeri ve kuralı vardır." ifadelerini kullandı.

'ETİLER İLE BİR KASABA BİR OLMAZ'

Yağcı, "Etiler'deki bir rahatlık, gece 3'te eve gelmek ile kasabadaki bir olmaz. Senin bir ailen, arka yapın var" şeklinde konuştu.