Ülke gündemine giren kaza sonrası oğlunu önce Mısır'a ardından ABD'ye kaçırmasıyla adı "tanınmış yazar" ifadesiyle birlikte anılan Eylem Tok'un kullandığı fotoğrafların bile sahte olduğu iddia edildi.

Öte yandan Tok hakkında medyada kullanılan "tanınmış yazar" ifadesine dikkat çeken Sabah yazarı Melih Altınok, konuyla ilgili gazeteci Mustafa Tanyeri'nin yorumunu paylaştı.

EYLEM TOK "TANINMIŞ YAZAR" MI?

Gazeteci Mustafa Tanyeri, son günlerin en ünlüsü Eylem Tok olayını başka bir açıdan şöyle ele alıyor:

"Her yerde bu ifade var: 'Tanınmış Yazar'. Kaçınız daha önce bu kadının bir kitabını okudunuz, el kaldırır mısınız? Ooo neredeyse hiçbiriniz okumamışsınız. Ben de öyle... Yani ortada PR yöntemleriyle oluşturulmuş bir 'sahte ünlü yazar' var. Daha da ötesi; aşağıda bu kadının bütün yayınlarda ve sosyal medya ortamlarında yayılan şu iki fotoğrafını ve kaçarken havaalanında görüldüğü güvenlik kamerasındaki görüntüsünü yan yana koydum."

"KADININ FOTOĞRAFLARI BİLE SAHTE"

Dilan Polat'ın kurşunlama davasında flaş karar! Çete detayı... Dilan Polat'ın kurşunlama davasında flaş karar! Çete detayı...

"Fark edebileceğiniz gibi, kadının fotoğrafları bile sahte; photoshop harikası. Gerçek görüntüsü ile ilgisi bile yok fotoların. Ana nedense bir anda soldaki 2 foto yayıldı. 'Buğulu bakışlı, prenses yüzlü bir anne' imajı bütün haber siteleri ve sosyal medyada yayılıverdi. Bu güzellikte bir kadın nasıl kötü olabilir ki? Ama bütün bu PR altyapısı da, bu kadının içindeki hamlık ve kötülüğün fark edilmesine engel olamadı. Bu işleri kim, nasıl organize ediyor sevgili dostlar, hiç üzerinde düşündünüz mü?"