Galatasaray, Nwakaeme ile görüşmelere başladı
Fanatik'te yer alan habere göre; geçtiğimiz sezon taraftarlarına hayal kırıklığı yaşatan Galatasaray 'da, Dursun Özbek yönetimi kadroyu güçlendirmek için çalışmalarını sürdürüyor. Sarı-Kırmızılılar, Anthony Nwakaeme ile görüşmelere başladı.

Okan Buruk takımda görmek istiyor
 Teknik direktör Okan Buruk'un takımında görmeyi çok istediği Nijeryalı yıldızın menajeri ile Sarı-Kırmızılı yönetim arasında görüşmeler sürüyor.

Trabzonspor'la ücrette anlaşamadı
Trabzonspor'un şampiyonluğunda büyük pay sahibi olan yetenekli futbolcu, Bordo-Mavili ekiple ücret konusunda anlaşamayınca kulüpten ayrılmıştı. 

İsmi Fenerbahçe ile anıldı
Adı Fenerbahçe ile de anılan Nwakaeme'nin Trabzonspor'dan yıllık 3.5 milyon Euro ücret istediği biliniyordu. Karadeniz temsilcisi ise Nijeryalı yıldıza 2 yıllık sözleşmenin yanı sıra 500 bin Euro maaş, 500 bin Euro imza parası ve 500 bin Euro bonus önermiş ancak oyuncu bu teklifi kabul etmemişti.

Trabzonspor performansı
Trabzonspor kariyerinde 145 maça çıkan Nwakaeme, 47 gol ve 40  asist kaydetti. Opta verilerine göre, Süper Lig'e geldiği 2018/19 sezonundan bu yana Trabzonspor formasıyla en fazla gol atan  asist yapan  şut pası veren net gol pozisyonu yaratan çalım atan  ve rakip ceza sahasında topla buluşan  oyuncu Anthony Nwakaeme.