Pandemi sürecinden itibaren dikkatleri üstüne çeken ve hayatımızda aslında ne kadar büyük bir öneme sahip olduğunu hatırlatan lojistik sektörü son derece profesyonel bilgi birikimi ve tecrübe gerektiren bir sektördür. Yerel ve uluslararası müşterilerine en kaliteli hizmeti en uygun fiyatlara sunmayı misyon edinmiş Hiper Lojistik A.Ş. Almanya, Belçika, Dubai, Portekiz gibi birçok ülkeye olduğu gibi Hollanda nakliye ve Hollanda parsiyel hizmetini de müşterilerine sunmaktadır. 

Hollanda nakliye firmaları

Lojistik ve nakliye işlemleriniz için hizmet almak istediğinizde muhtemelen birçok firma ile karşılaşacaksınız ve bu durum kafanızı karıştıracak. Hangi firmanın sizin için doğru tercih olacağını anlamanız için bu yazımızda size birtakım ipuçları vereceğiz;

-Öncelikle “timing” yani zamanlama sizler için önemli bir unsur ise hizmet alacağınız lojistik firmasının hangi ulaşım yollarını(kara yolu, demir yolu, hava yolu, deniz yolu) kullanarak lojistik işleminizi gerçekleştireceğine dikkat etmelisiniz.

-İşleminizin gerçekleştirileceği araçların bakımlarının periyodik olarak yapılması mallarınızın taşınması aşamasında firma personellerinin bir arızayla karşılaşma ihtimalini epey düşürecektir. Bu da iş planınızın olumsuz yönde etkilenmemesini sağlayarak sizin için bir avantaj olacaktır.

-Mallarınızın hasar görmesini engelleyecek şekilde alanında profesyonel personeller tarafından ambalaj edilmesi ve araçlara yerleştirilmesi de maddi kayıplara uğrama ihtimalinizi epey düşürerek zarar etmenizin önüne geçecektir.

-Firmayla her zaman iletişime geçebileceğiniz aktif ve çalışkan bir iletişim departmanına sahip olması da dilediğiniz an işleminizin durumu hakkında bilgi almanızı sağlayacağı için gönlünüzün ferah olmasını sağlayacaktır.

-Firmanın anlık takip sistemine sahip olması veya tarafınıza her aşamada bilgilendirmelerin yapılması da müşterilerinize bilgi aktarırken son derece işinizi kolaylaştıracaktır.

Hollanda nakliye firmaları arasında seçim yaparken yukarıda saymış olduğumuz kriterlere dikkat ederek seçim yapmanız doğru bir seçim yapma ihtimalinizi oldukça arttıracaktır. Aynı zamanda yukarıda saydığımız kriterleri ve ek olarak merak ettiğiniz başka hususları başarısıyla lojistik sektöründe yer edinmiş Hiper Lojistik A.Ş. personellerine de sorarak bilgi alabileceğinizi unutmayın!

Hiper Lojistik kimdir?

Hiper Lojistik A.Ş. FFL Sigortası(CMR Sigortası), TİO Belgesi ve UTİKAD üyeliği bulunan; taşıdıkları malları kendi mallarıymış gibi taşımayı kendilerine alışkanlık edinmiş ve alanında tecrübeli personelleri bünyesinde barındıran bir lojistik şirketidir. Merkezi Hatay olan firma, ülkemizde meydana gelen depremlerden kaynaklı Mersin şubesini aktif olarak kullanmaktadır. Ayrıca firmanın Dubai’de de şubesi ve İstanbul’da deposu bulunmaktadır.