Tarih boyunca İslam düşmanlarının Kabe'yi yıkma ve Efendimizin mübarek naaşını çalma planları hiç durmadı. Ebrehe'den, Harre Vak'asına, 1979 Kabe Baskınına kadar bir çok badireyi atlatan Beytullah, Suudilerin Mekke 2030 projesi ile çokca tartışılan krizlere de sahne oldu.

OLAY İNFİAL UYANDIRDI

Koronavirüs bahanesiyle Kabe ve Ravza-i Mutahhara'nın kapatılması ise bardağı taşıran son damla oldu. Tepkiler ve kaygılar çığa dönüştü. Olay sosyal medyada infial uyandırdı. Herkes konu hakkında fikir beyan ediyor. Meseleye farklı bir noktadan bakan 20. Dönem Rize milletvekili Şevki Yılmaz ise gelişmeleri dikkat çekici bir boyuta taşıdı.

Yılmaz paylaşımında:

"Tüm Müslüman Ülkelerin İktidarlarını ve tüm Müslümanları uyarıyoruz!

Kabe-i Muazzama ve Mescid-i Nebevi'miz, sıcakta yaşayamadığı iddia edilmesine rağmen "Korana Virüsü Bahanesiyle" kapatıldı!

Suud'un yıllar önce  hazırladığı Mescid-i Nebevi'deki Osmanlı dönemine ait eserleri yıkma bahanesiyle Sevgili Peygamberimizin kabri saadetlerini yıkmayı hedefleyen şer Projeyi uygulayarak Sevgili Peygamberimiz Hz.Muhammed (s.a) Efendimizin mübarek naaşını gizlice Cennet'ül Baki Kabristanında bilinmiyen bir yere nakledebilirler!

Trump’un uşağı, kabbalist hizmetkarı Selman’ın bu ihaneti yapmasından endişe ediyoruz!

Vallahi bu ihanet teşebbüsü tüm Müslüman Ümmet için hainlere karşı Cihad sebebidir!!

Çünkü;

“Peygamber Müminlere kendi canlarından daha değerli ve önceliklidir!” (Ahzab S.6) ilahi mesajı imanımızdır! Ve her Müslüman, Mukaddes beldelerin Muhafızıdır!" dedi.