Irkçı açıklamalarıyla tepki çeken Ümit Özdağ başkanlığında kurulan Zafer Partisi'nin Bursa İl Başkanlığı, Dr. İhsan Şenocak'ı tehdit ederek bir dizi iftirada bulundu.

'CIA TARAFINDAN ÖĞRETİLMİŞ TAKTİKLERDİR'

Bursa İl Başkanlığı'nın resmi Twitter hesabından yapılan paylaşımda Şenocak, CIA'den eğitim almakla suçlandı. Yapılan paylaşımda, ''Toplumu derinden rahatsız eden ve yoksullaştıran yolsuzluklar, hırsızlıklar, rüşvet, liyakatsizlik gibi konularda ölü taklidi yapıp, o bunu giysin, şu bunu giymesin şeklinde açıklamalar yaparak toplumu afyonlamak tarikatlara CIA tarafından öğretilmiş taktiklerdir.'' ifadeleri kullanıldı.

'SIĞINMACILARDAN SONRA SIRA SİZE GELECEK'

Zafer Partisi Bursa İl Başkanlığı'nın Twitter hesabından Dr. İhsan Şenocak'ın mesajı alıntılanarak, akıllara durgunluk veren ifadeler kullanılmıştı. Dr. Şenocak'ı, "Türk'e düşman olan senin gibilerin vatanı bu cennet ülke değil Arap çölleridir." ifadeleri ile hedef alan Zafer Partisi, ardından Dr. Şenocak'ı tehdit ederek, ''Ay yıldızlı al bayrağın gölgesinde yaşayıp bu kadar Türk düşmanı olanları da unutmayacağız. Sığınmacılardan sonra sıra size gelecek. Gerekirse zorla!'' açıklamasında bulundu.

ŞENOCAK'TAN CEVAP

Hakkındaki iftira ve tehditlere cevap veren Şenocak, ''İngilizin çizdiği sınırlara mahkum zihniyet yüz yıl önce yaşasaydı Şamlıyı İstanbul’dan yani ülkesinden kovardı. Atanız Falih Rıfkı bak ne diyor; ”Biz eğer Vardarı, Trablus’u bırakırsak, Türk milleti yaşayamaz sanıyorduk. ”Şimdi Şamlıya dışarı diyen siz Türk ben Türk düşmanı öyle mi? CIA yalanı, Mümine kafir; Ebu Bekir’e(ra) Ebu Cehil,Fatih’e Konstantin demek gibi büyük bir iftiradır. Sebbiyeden başka bir sermayeniz ya da insaniyetinizin onuru varsa ibareten, işareten ya da delaleten belge getiriniz.Mahkemede tehdidin de, iftiranın da hesabını vereceksiniz.'' ifadelerini kullandı.