Karayolları Genel Müdürlüğünün yol durumu bültenine göre, TEM Otoyolu'nun Gümüşova-Kavacık kavşaklarındaki viyadüklerin genleşme derzi onarım çalışmaları nedeniyle 22.00-06.00 saatlerinde şerit daraltması yapılıyor.

Kızılcahamam-Kahramankazan-Ankara yolunun 39-41. kilometrelerindeki yapım çalışmaları sebebiyle her iki yöndeki sağ şeritlerde daraltma yapılarak, sürücüler diğer şeritlere yönlendiriliyor.

Aydın-Denizli yolunun 21-24. kilometrelerinde (Kumkısık mevkisi) otoyol köprülü kavşak yapım çalışmaları dolayısıyla sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri önem taşıyor.

TİS Otoyolu'nun Erzin-Dörtyol kavşaklarında üstyapı onarım çalışmaları nedeniyle ulaşım tek şeritten kontrollü sağlanıyor.

Manavgat-Alanya-Gazipaşa yolunun 48-49. kilometrelerindeki çökme sebebiyle ulaşım servis yolundan gerçekleştiriliyor.

Sinop-Samsun yolunun 24. kilometresinde heyelan ıslah çalışmaları dolayısıyla ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü sürdürülüyor.

Hopa-Borçka-Artvin yolunun 47-65. kilometrelerindeki (Borçka Artvin kesimi) 10 tünelde drenaj sistemi bakım, onarım ve temizlik çalışması yapılıyor. Bu nedenle saat 17.30'a kadar yolda ulaşıma tek şeritten kontrollü izin verilecek.

Balıkesir-İzmir yolunun 2-3. kilometrelerinde Küçükbostancı Köprüsü'ndeki genleşme derzi bakım ve onarım çalışmaları sebebiyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü devam ediyor.

Erzincan-Tercan yolunun 17. kilometresindeki Terminal Kavşağı'nda sinyalizasyon bakım çalışmaları dolayısıyla sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine uymaları gerekiyor.

Gaziantep-Şanlıurfa Otoyolu'nun 18-23. kilometrelerinde üstyapı onarım çalışmaları nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü sağlanıyor.