Trabzonspor, UEFA Şampiyonlar Ligi play-off ilk maçında Danimarka temsilcisi Kopenhag'a konuk oluyor. Peki Kopenhag Trabzonspor maçı saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacak? Trabzonspor'un ilk 11'i belli oldu mu? Tüm detaylar ve canlı anlatım için anbean haberimizi takip edebilirsiniz.

Kopenhag Trabzonspor maçı saat kaçta?

Danimarka ekibi Kopenhag'a konuk olacak olan temsilcimiz Trabzonspor'un maçı, Danimarka'nın başkenti Kopenhag'da bulunan Parken Stadyumu'nda oynanacak ve Türkiye Saati ile 22:00'da başlayacak.

Kopenhag Trabzonspor maçı hangi kanalda?

Kopenhag ile Trabzonspor arasında oynanacak Şampiyonlar Ligi play-off ilk maçı, Türk iş insanı Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Exxen platformu üzerinden canlı olarak yayınlanacak. Karşılaşmanın canlı anlatımını ise anlık olarak bu haber sayfasını yenileyerek takip edebilirsiniz.

Trabzonspor'da 4 kişi kadroda yok

Bordo-mavililerde, sakatlıkları bulunan Marek Hamsik, Hüseyin Türkmen, Serkan Asan ve Atakaş Hatayspor maçı sonrası kolundan ameliyat edilen Edin Visca, zorlu mücadelede yer alamayacak. Öte yandan Fode Koita ve Trondsen de teknik direktör Abdullah Avcı'nın kararı doğrultusunda UEFA kadrosunda yer almıyor.

Bardhi ve Bartra kadroda

Trabzonspor'un yeni transferleri Enis Bardhi ve Marc Bartra ise UEFA'ya bildirilen kadroda yer alıyor. Teknik direktör Abdullah Avcı'nın süre vermesi halinde iki futbolcuda Kopenhag maçında sahada olabilecek.

Taraftarlar Kopenhag'ı bordo-maviye boyadı

Avrupa’da yaşayan Trabzonspor taraftarları, takımlarının UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turunda Danimarka temsilcisi Kopenhag’la yapacağı maça yoğun ilgi gösterdi. Avrupa’nın farklı ülkelerinden yüzlerce taraftar Kopenhag’ın Axeltorv meydanında bir araya geldi. Ellerinde bayraklar ve Trabzonspor formalarıyla meydana gelen taraftarlar tezahüratta bulunup horon çekti. Binlerce taraftar eğlenceli anların ardından maçın oynanacağı Parken Stadyumu'na doğru hareket etti.

Kopenhag - Trabzonspor maçının ilk 11'leri belli oldu.

Kopenhag'ın ilk 11'i

Ryan, Dils, Vavro, Khocholava, Claesson, Zeca, Lerager, Pep Biel, Haraldsson, Falk, Kristiansen.

Trabzonspor'un ilk 11'i

Uğurcan, Larsen, Denswil, Hugo, Eren, Siopis, Bakasetas, Abdulkadir, Kouassi, Trezeguet, Cornelius.