Teknik direktörlük görevine Jorge Jesus'u getiren Fenerbahçe tecrübeli teknik adamın verdiği liste doğrultusuna transfer çalışmalarına başladı. Geçtiğimiz günlerde Santa Clara takımından kadrosuna kattığı  Lincoln Henrique'nin ardından forvete tecrübeli bir forvet isteyen Jesus'un gözdesi belli oldu. Sene sonunda Liverpool'dan ayrıldığını duyuran 27 yaşındaki Belçikalı forvet Divock Origi'yi gündemine alan sarı lacivertli ekip menajerler aracılığıyla futbolcunun şartlarını sordurduğu öne sürüldü.

FENERBAHÇE'NİN GÖZDEN ÇIKARDIĞI RAKAM BELLİ OLDU

12 milyon euro piyasa değeri bulunan Origi için Fenerbahçe'nin 2.5 milyon euro'yu gözden çıkardığı belirtiliyor. Seri A ekiplerinden Milan'ın da ilgilendiği futbolcunun sene sonunda Liverpool ile olan sözleşmesi sona ermişti. Liverpool, Origi ile yeni sözleşme imzalamamıştı. 2014 yılında Liverpool katılan Divock Origi forma istikrarsızlığı nedeniyle çeşitli takımlara kiralanmıştı. Liverpool ile 1 Premier lig, 1 Şampiyonlar Ligi, 1 FA cup, 1 UEFA Süper kupa ve 1 Lig Kupası şampiyonluğu yaşayan oyuncu bu sezon 17 maçta 6 gol kaydetti. 

KLOPP ''EFSANE'' DEMİŞTİ

2014'te Liverpool'a katılan Origi, Şampiyonlar Ligi'nde Barcelona'ya karşı akıllara kazınan geri dönüşün önemli isimlerinden birisi olmuştu. Menajer Jürgen Klopp yaptığı bir açıklamada futbolcuyu kulübün efsaneleri arasında göstermişti.