Mehmet Akif Yılmaz'ın açıklamalarının tamamı şu şekilde oluştu.:

“ABD, “ekonominizi mahvedeceğiz” diyerek süreci başlatmıştı. Hedef; Biden tarafından, içimizdeki dostları (!) ile Erdoğan’ı devirmek olarak açıklandı. Tüm dost (!) unsurlar peyderpey devreye sokuluyor. Müneccimleri bile ekranlara çıkarıp gelecek yılların ne kadar kötü olacağını anlattırıyorlar. PKK terör örgütü sözcüleri demokrasi güçlerinin ittifakından bahsediyor, şaka gibi.”

KAOS SÖYLEMLERİ GIRLA GİDİYOR

“TÜSİAD denen 28 Şubat aktörü de devreye sokuldu. Üst perdeden tehditler savuruyorlar. Sırada bazı sendikalar var. Muhalefeti iktidar şehveti delirtmiş durumda. Yalan, iftira, tehdit, ümitsizlik, kaos söylemleri gırla gidiyor.
Fetönün sosyal medyada yurtdışından tedavüle soktuğu tüm yalan argümanları peşisıra muhalefet dillendiriyor. Yangına benzin dökmekle meşguller. Ülke yansın umurlarında değil.”

SAFLARI SIKLAŞTIRIN

“Safları sıklaştırın, canımızla bağlı olduğumuz vatanımızı daha müreffeh, güçlü ve bağımsız kılma mücadelesine hız vereceğiz. Ülke olarak ekonomik, siyasi ve askeri tüm sıkıntıları, saldırıları dün olduğu gibi bugün de aşacağız. Fitne ortamında düşmanın oklarını takip edin. Yıkım İttifakının; ABD’nin, Avrupa’nın, Fetö’nün, PKK’nın ve içimizdeki uzantılarının oklarının hedefinde sadece Erdoğan değil, sen varsın, geleceğin var, bağımsızlığın var!”

SEBAT, SABIR, MÜCADELE VE ÇALIŞMAK

“Yapmamız gereken mümkün olan en iyi şekilde sebat, sabır, mücadele ve çalışmak. Tüm kirli ve karanlık oyunlarını Milletimizin basireti ve feraseti bozacak inşallah. Yaşayarak göreceğiz; Tarihe Allah hükmeder ve O ne derse o olur.”