AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, 100. Yıl Kültür Merkezi'nde düzenlenen İl Danışma Meclisi ve Dodurga Beldesi Aday Tanıtım Toplantısı'nda yaptığı konuşmada, Çankırı'nın her seçimde Cumhur İttifakı'nın yanında olduğunu söyledi.

AK Parti göreve geldiğinden beri sessiz bir devrimin yaşandığını söyleyen Özhaseki, "Çok güzel işler yapıldı. AK Parti ailesi olarak başınızı dik tutabilirsiniz. Alnınız açık olsun ve her yerde şunu da söyleyebilirsiniz; Cumhuriyet tarihi boyunca gelmiş geçmiş ne kadar hükümet varsa hükümet etme noktasında Allah'a hamdolsun hepsinden daha başarılıyız" dedi.

Türkiye'deki legal partilerin hepsinin milli ve yerli olmak gibi bir zorunlulukları olduğuna vurgu yapan Özhaseki, şöyle devam etti:

"Yer altı örgütleri karşımızda olabilirler. PKK'sından FETÖ'süne kadar, DEAŞ'ından DHKPC'sine kadar her türlü rezil işleri yapabilirler. Onları biliyoruz ve hakkıyla onlarla mücadele ediyoruz zaten. Yurt dışında dost görünümlü ABD'sinden Avrupa Birliği ülkelerine kadar, her türlü engelleri çıkarabilirler. Geçtiğimiz seçim döneminde Cumhurbaşkanımıza ülkelerinde miting izni vermeyebilirler. Bakanlarımızı konuşturmayabilirler. PKK'ya kapıyı sonuna kadar açıp onlar da orada hür bir şekilde faaliyetlerini yürütebilirler. Bunlar çok zoruma gitmiyor. Çünkü onların tıyneti bu, onlardan umulacak işler zaten bu ama siz TBMM çatısı altındaysanız, bu milletin vergilerinden alınan paraları maaş olarak cebinize koyup evinizin geçimini sağlıyorsanız milli olmak gibi bir derdiniz olmalı. Yerli olmak gibi bir derdiniz olmalı. Fakat ne yazık ki bunları CHP'de göremiyoruz."