MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin MYK ve MDK Toplantısı'nda konuştu.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin konuşmasından satır başları:

-Partimiz 2023'e kilitlenmiştir. Algı operasyonları, linç kampanyaları 2023 yılının ümitlerini asla kıramayacaktır.

-Sosyal medya ifşalarının peşine düşüp siyaset oluşturmaya, rant ve ikbal devşirmeye heveslenen muhalefet partilerinin acizliği ve tükenmişliği artık örtülemeyecek kadar ileri noktadadır.

-Son gelişmeler göstermiştir ki, sosyal medyanın mutlak suretle denetim altına alınması şarttır. TBMM çalışmalara başlar başlamaz, hazırlığı büyük oranda biten sosyal medya düzenlemesi kanunlaştırılarak hukuki bir temele bağlanmalıdır.

-MHP, Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. yılına hem fikren hem zihnen hem siyaseten hem de moralman hazır bir kıvama çoktan gelmiştir.

-CHP Genel Başkanı, siyasi edep ve terbiye sınırlarına mutlaka dönmelidir. Pervasızlığın ve pişkinliğinin siyaset mücadelesine bir şey kazandırmayacağını aklından çıkarmamalıdır.

-Kılıçdaroğlu için 2023, bitiş ve tasfiye yılı olacaktır. Artık saklanacak ve kaçacak durumu kalmamıştır.

-Sözde öğretmene yapılan efeliği affetmeyeceğiz diyen Kılıçdaroğlu, sen affetsen ne yazar, affetmesen ne yazar.

-Ne yaman çelişkidir ki Yunanistan'ın tahrikleri CHP'nin gündeminde yoktur. S-300 hava savunma sisteminin savaş uçaklarımıza kilit atması hayasızlık örneğidir. NATO gereğini süratle yapmak zorundadır.

-Hiç kuşku yok ki Türkiye her türlü ihmale bütün milli güç unsurlarıyla hazırdır.

-Cumhurbaşkanı adayımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'dır; Sayın Erdoğan'ın yeniden seçilmesi için olağanüstü bir gayret gösterilecektir.