VavaCars Fatih Karagümrük galibiyetiyle nefes alan Galatasaray, gözünü Beşiktaş derbisine çevirdi. Bu sezon ligde ilk kez 2 farkla galip gelen sarı-kırmızılılar, 3 maç aradan sonra hanesine 3 puan yazdırdı.

"Çıkışımızı Ali Palabıyık durdurdu"

Dev maç öncesi teknik direktör Okan Buruk, açıklamalarda bulundu. Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin durumunu değerlendiren Buruk, performansıyla ilgili eleştirileri yanıtladı.

 Alanya maçında iyi bir performans ortaya koyduklarını kaydeden Okan Buruk, "Çıkışımızı Ali Palabıyık durdurdu. Bilinçli bir linç kampanyası olduğu açık, bana olanı önemsemiyorum ama Galatasaray'a zarar verirse iş değişiyor" ifadesini kullandı.

"Sosyal medyadan takım kuruyor' eleştirilerine yanıt vermeye değmez" diyen 49 yaşındaki teknik adam, "Sokağın, taraftarımızın dili sosyal medya ile aynı değil" dedi.

"Fenerbahçe'nin şampiyon ilan edilmesi işimize yarar"

Buruk, iyi yolda olduklarını belirterek destek istedi: "Orta saha ve forvet birbirine alıştı, defans problemlerimizi çözeceğiz, cezalar ve sakatlıklardan dolayı problem yaşadık. Oyunumuzu üstüne koyarak geliştireceğiz. Beşiktaş maçı için sloganımız; her şey Galatasaray için... Kulağımızı kapattık, işimize konsantre durumdayız. Galatasaray daha iyi olacak. Derbide çıkışımız sürecek. Taraftarımız bizlere güvensin. Fenerbahçe'nin çıkışıyla ilgili de "Medyada şimdiden şampiyon ilan edilmesi, işimize yarar" dedi.