Siyasi ve ekonomik bağlantıları ortaya çıkarılmadan ölen ABD'li milyarder Jeffrey Epstein'in hakkında 'öldürüldü' iddiaları dünya kamuoyunu çalkalamaya devam ediyor. 

PEDOFİLİ VE İNSAN KAÇAKÇILIĞI

"Reşit olmayan kız çocuklarının da bulunduğu çok sayıda kişiye cinsel tacizde bulunmak ve seks amaçlı insan kaçakçılığı yapmak" suçundan hapishanede bulunan Epstein, hapishane yetkililerine göre Cumartesi sabahı 06.30'da hücresinde cansız halde bulundu. Hapishane görevlileri Epstein'i hayata döndürmeye çalıştı ancak hastaneye kaldırılan Epstein'in öldüğü açıklanmıştı.

BAŞKA ÜNLÜLERİN İSMİNİ VERMESİN DİYE Mİ ÖLDÜRÜLDÜ?

ABD'nin 'derin kutusu' olarak adlandırılan Epstein'in ABD Başkanı Donald Trump, eski ABD Başkanı Bill Clinton ve İngiltere Prensi Andrew Albert Christian Edward ile bağlantıları olduğu biliniyordu. Epstein’in ölümünden sonra ortaya birçok iddia atıldı. Sosyal medyada Epstein’in başka ünlü kişilerin adlarının ortaya çıkmasının engellenmesi için öldürüldüğü, hatta ölümümün bile düzmece olduğu öne sürüldü. Epstein'in intihar gözetiminden çıkarılmasını eleştiren Demokratlar ve Cumhuriyetçiler konuyla ilgili çok sayıda açıklamada bulunurken ABD Başkanı Donald Trump, yaptığı paylaşımla adeta Clinton ailesini sorumlu tuttu.

OTOPSİSİNİ KİM YAPACAK?

'Lolita express' adlı bir ada kurduğu ve dünyaca ünlü isimleri bu adada ağırladığı iddiaları hakkında cevap veremeden ölen Epstein'in otopsisini kimin yapacağı da merak konusu oldu. Suikat sonucu öldürülen ABD Başkanı John F. Kennedy ve Martin Luther King gibi isimlerin de otopsisini yapan 85 yaşındaki Yahudi asıllı Michael Baden'in Epstein'in otopsisini yapması bekleniyor.

HaberVakti