CHP'li beldiyelerden maaş alan ve provokatif röportajlarıyla tanınan Arif Kocabıyık bir kez daha yalan ve iftirada bulunurken yakalandı. Op. Dr. Salih Selman'ın Bekir Develi'nin programına katılarak açık kalp ameliyatı yaptığını anlattığı anları paylaşarak "15 Temmuz'da birisi uçağa kafa atar birisi açık kalp ameliyatı yapar ulan ne sahtekar bu tipler ya" ifadelerini kullandı.

OLAYA ŞAHİT OLAN DOKTORDAN AÇIKLAMA

Kocabıyık'ın çirkin paylaşımına Selman'ın anlattığı olayda orada bulunan ve yardım eden Dr. Tülin Karabeyoğlu cevap verdi. Karabeyoğlu, "Bu anlattığı vakada asistan bendim. Bıçaklama değil şişlemeydi vaka. Genç bir çocuk 25 yaşlarında. Haseki devlet acil cerrahide yaptı müdahaleyi, toraksin bir ucundan tutup germesine yardım edenlerdenim, müthiş bir cerrahtır gerçekten. Eşi de çok iyi bir kadın doğumcudur." ifadelerini kullandı.

'OLAĞANÜSTÜ TEVAZU SAHİBİDİR'

Karabeyoğlu sözlerinin devamında "Gerçekten de olağanüstü tevazu sahibidir, bakmayın böyle basit anlattığına. O teşhisi saniyeler içinde kolay koyamazsınız. 2 mm'lik şiş izini yakaladı koltuk altına doğru." dedi.

SALİH SELMAN KİMDİR, KAÇ YAŞINDA?

Salih Selman, 1961 yılında dünyaya geldi. Kurmay Albay olan babasını çocuk yaşta kaybetti. 1980 yılında Saint-Joseph Fransız Lisesi'ni tamamlayan Selman, 1986 yılında İstanbul Üniversitesi Çapa Tıp Fakültesi'nden mezun oldu. 1991 yılında aynı üniversitede genel cerrahi alanında yüksek lisans yapan Selman, daha sonra meme cerrahi ve proktoloji alanında üst ihtisasını tamamladı. 

1986 ve 1993 yılları arasında İstanbul Üniversitesi Çapa Tıp Fakültesi’nde gören yapan Salih Selman, 7 yıl süreyle Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde görev yaptı. 3 yabancı dil bilen doktor, 40 yaşında hafız oldu. Ayrıca yedi dalda spor yapan Selman'ın çeşitli madalyaları da bulunuyor. 

Op. Dr. Salih Selman, kadın hastalıkları ve doğum uzmanı olan Şule Selman ile evlidir. Selman'ın Saliha Büşra isimli bir kızı bulunuyor. 

Selman, İstanbul Fatih'te yer alan muayenehanesinde hizmet vermektedir.