PSG-Real Madrid maçı saat kaçta, hangi kanalda?

İspanyol temsilcisi Real Madrid, Şampiyonlar Ligi son 16 turunda Fransız temsilcisi PSG'ye konuk olacak. Parc des Princes'te oynanacak bu dev maç bu akşam saat 23.00'da başlayacak. 

PSG-Real Madrid maçını izlemek isteyen futbolseverler maçı Exxen'den canlı olarak izleyebilecek.

GEÇMİŞ RANDEVULARA BAKILDIĞINDA İSPANYOL DEVİ ÜSTÜN

PSG ile Real Madrid arasında oynanan 10 Avrupa kupası maçında alınan galibiyet sayılarında İspanyol ekibinin 4-3 üstünlüğü bulunuyor (3B). Fransa temsilcisi, Madrid takımına en son rakip olduğu 2019/20 Şampiyonlar Ligi gruplarındaki iki karşılaşmada mağlubiyet almadı (1G 1B).

ELEME TURLARINDA 4. EŞLEŞME

PSG ile Real Madrid, Avrupa kupaları eleme turlarında dördüncü kez eşleşti. İki ekibin son karşılaşmasında İspanyol ekibi tur atlarken (2016/17 Şampiyonlar Ligi son 16); daha önceki iki eşleşmede yoluna devam eden taraf PSG olmuştu (1992/93 UEFA Kupasi çeyrek final & 1993/94 Kupa Galipleri Kupası çeyrek final).

SON RANDEVUDA TARAFLAR BİRBİRLERİNE ÜSTÜNLÜK SAĞLAYAMAMIŞTI

Real Madrid'i konuk ettiği son Şampiyonlar Ligi maçını 3-0 kazanan PSG (2019/20 Şampiyonlar Ligi gruplan), eleme turlarındaki son ev sahipliğinde İspanyol ekibine 2-1 mağlup oldu (2017/18 Şampiyonlar Ligi son 16).

MADRİD EKİBİ DEPLASMANDA RAKİP TANIMMIYOR

Bu sezon deplasmanda oynadığı üç Şampiyonlar Ligi maçını da gol yemeden kazanan Real Madrid, turnuva tarihinde sadece 2014/15'in ilk dört dış saha karşılaşmasından galip ayrıldı. Bu sezonda da takımın başında deneyimli teknik adam Carlo Ancelotti vardı.

PSG'NİN ELEMELERDEKİ İÇ SAHA KARNESİ PEK PARLAK DEĞİL

Şampiyonlar Ligi eleme turlarında oynadığı son altı iç saha maçının birini kazanabilen PSG (1B 4M), geçen sezon yan finale yükselmesine rağmen evindeki üç karşılaşmada da galibiyet alamadi (1B 2M).

MUHTEMEL İLK 11'LER

PSG: Donnarumma; Hakimi, Marquinhos,Kimpembe, Bernat; Paredes/ Danilo, Gueye, Verratti; Di María, Messi, Mbappé.

Real Madrid: Courtois; Carvajal, Militao, Alaba, Mendy; Casemiro, Kroos, Modric; Asensio, Vinicius, Benzema