Rambo Okan kimdir?

Daha önceki dönemlerde yöneticilere saldırma, intihar girişimi gibi olaylara karışan Fenerbahçeli kimliğiyle tanınmış Rambo Okan lakaplı Okan Güler bu kez de Trabzonspor bayrağının iplerini keserek gündeme gelmeyi başardı.

Rambo Okan 3

15 Temmuz Şehitler Köprüsü'ne asılan Trabzonspor bayrağını üçüncü kez indirmeye çalışan "Rambo Okan" lakaplı Fenerbahçe taraftarı Okan Güler bu sefer bayrağı kesti. Güler daha önce 2 kez başarısız olup, köprüde intihar girişiminde bulunmuştu.

"Rambo Okan" Trabzonspor'un şampiyonluğu nedeniyle 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde asılan bayrağın iplerini üçüncü denemesinde kesmeyi başardı. Gece geç saatlerde bir kez daha köprüye gelen Okan, o anları bir de videoya aldı.

İNTİHAR ETMEYE ÇALIŞTI

Geçtiğimiz hafta yaptığı ikinci denemede, elinde bıçakla Trabzonspor bayrağının bir kısmını kesen Okan, ardından intihar girişiminde bulunmuştu. Polis ekiplerinin yoğun çabası sonrası ikna edilen Rambo Okan gerekli işlemlerin yapılması için karakola götürülmüştü.

rambo okan abdurrahim albayrak

RAMBO OKAN'IN VUKUATLARI

Devlet Bakanı Yıldırım Aktuna'nın Selanik'te fanatik Yunan ve PKK'lılardan oluşan bir grubun saldırısına uğramasını protesto eden Okan Güler (28), Beyoğlu'nda inşaat halindeki bir binanın çatısına çıkarak intihara kalkıştı. Türk bayrağına sarılarak protestosunu sürdüren Rambo Okan, polis tarafından güçlükle ikna edilerek kurtarıldı. Bayrağı sık sık öpen güler, ülkesi için her şeyini feda edebileceğini söyledi. Okan Güler, sabah gazeteyi açtığında Aktuna'ya yapılan saldırıyı okuyunca çılgına döndüğünü, son parasını taksiye vererek İstiklal Caddesi'ne geldiğini anlattı. Rambo Okan, güçlükle ikna edildi. (1995)

Rambo Okan

RAMBO OKAN KİMDİR?

Rambo Okan'ın gerçek ismi Okan Güler'dir. İstanbul doğumlu olduğunu ve dedesinin İran'dan gelerek İstanbul'a yerleştiğini açıklamıştır. Annesi de Giresun'un Alucra ilçesindendir. 1967 senesinde dünyaya geldi. Akli dengesinin yerinde olmadığı söyleniyor.  56 yaşındaki Rambo Okan adını ise maç sırasında Galatasaray Ali Sami Yen Stadyumu'na Fenerbahçe bayrağını dikerek duyurdu. 

Rambo Okan 2

ABDURRAHİM ALBAYRAK'A SALDIRMIŞTI!

2021 yılında Kadıköy'de oynanan Fenerbahçe-Galatasaray derbisinin ardından gazetecilere konuşmaya hazırlanan dönemin Galatasaray 2.Başkanı Abdurrahim Albayrak, Rambo Okan'ın saldırısına maruz kalmış, Rambo Okan'ı çevredeki gazeteci ve polis ekipleri sakinleştirmişti.

MARATONDA BİRİNCİ OLDU

Avrasya Maratonu'nda finişe kestirmeden gittiği tespit edilen Fenerbahçeli amigo Okan Güler'in (Rambo), yaş kategorisinde kazandığı birinciliği iptal edildi. 2 saat 48 dakida 39 saniyelik muhteşem bir dereceyle finişe varan Rambo Okan, 40-44 yaş kategorisinde rakiplerinin 10 dakikadan fazla önünde birincilik kürsüsüne çıktı ve kupayı aldı. Ancak ertesi gün, sporcuların ayaklarına bağlanan mikroçiplerin kontrolü sırasında Güler'in, maratonun ikinci bölümündeki 21.1 kilometreyi yaklaşık 59 dakika gibi neredeyse dünya rekoruna yakın bir dereceyle koştuğu tespit edildi. Ayrıca parkurun 30'uncu kilometresindeki kontrol noktasından da geçmediği belirlenen Rambo Okan'ın derecesi iptal edildi ve bu kategoride 2.58.33 dereceyle koşan Kemal Üney birinci ilan edildi.