Haber Vakti Genel Koordinatörü Bülent Deniz'in hazırlayıp sunduğu, Akit TV'nin ses getiren programı Derin Gerçekler'de açıklamalarda bulunan gazeteci-yazar, Abdurrahim Dilipak dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

'UKRAYNA'DAKİ 30 BİYOLOJİK LABORATUVARDA NE ÜRETİLİYORDU?'

Deniz’in, “2014’de Ukrayna karıştırıldığında Ukrayna'lı Blinken demokrattı ve şu anki ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken 2014’te dışişleri kadrosundaydı ve bugün bakan. Bunları etnik kimlik veya dini kimlik kınama anlamında değil vurgu olarak söylüyoruz. Orada Yahudi iş adamlarının güçlü sermaye gruplarının da bir arada olduğunu görüyorsunuz. Rusya bir açıklama yaptı ve Ukrayna’da, ABD’ye ait 30 tane biyolojik laboratuvar var, biyolojik laboratuvarlarda ne üretiliyordu? Çiçek hastalığı da dahil birtakım hastalıkların var olduğu yönünde iddialar var.” yorumu ile başlayan program Dilipak’ın çarpıcı açıklamalarıyla devam etti.

“YENİ WUHAN UKRAYNA MI OLACAK?”

Dilipak, ”Yeni Wuhan Ukrayna mı olacak? Neden olmasın? 30 tane laboratuvar suçunu da Rusya’ya yıkabilirler. Çin’deki laboratuvarı kim kurmuştu? Oraya bu projeyi götüren Amerikalılar şimdi de bu laboratuvarda yapılan çalışmaları Ruslar vurdu ve patlattı diyip suçu atabilirler.” ifadelerini kullanarak önemli bir detaya dikkat çekti.

İGOR KOLOMOYSKİ, ZELENSKY'İ 1.6 MİLYON DOLAR MAAŞA MI BAĞLADI?

Deniz “İddiaya göre söz konusu laboratuvarların Lviv, Harkiv ve Poltova kentlerinde bulunduğunu ve bunların imha edildiğini paylaşan  Rus yetkilisi veba, şarbon, bruselloz, difteri, sarlmonella, dizanteri ve patojen izine rastlandığını ileri sürdü. Bu laboratuvarların 15 tanesi Ukraynalı ve bir dönem Avrupa Yahudi Konseyi'nin başkanlığını yapmış dünyanın en zengin iş adamlarından Yahudi oligark İgor Kolomoyski’ye ait. Zelensky, Rusya'nın ölen askerlerini yakmak için yanlarında krometeryum getirdiğini söylemişti. Aslında yapılan operasyonlarda Kolomosky'in laborotavurlarından yaşanacak bir sıçrama olursa Rusya'nın virüsleri engellemek için bir ekip gönderdiği ortaya çıktı. Orada neler oluyor? Biden’ın ekibine göre bu adam Zelinski’yi 1.6 milyon dolar maaşa bağladı. Nasıl özgürlük savaşçısı olabilir? Türkiye’de neredeyse özgürlük kahramanı ilan edecekler adamı.açıklamasında bulundu.

'KATOLİK VE PROTESTANLAR, ORTODOKSLUĞU ASİMİLE ETMEK İSTİYOR'

Dilipak, ”Bize gösterilenler başka bir şey bizim stratejik araştırma merkezleri, dış politika uzmanları ve akademisyenler bunların ne çapta olduklarını pandemi sürecinde gördük. Bunlar dışardan servis edilme bilgileri papağan gibi tekrarlayan topluluklardır. Pandemi bitti ama pandomim başladı bu büyük bir rezalettir. Melekleri şeytanlaştırabilirler, şeytanları da , çok dikkat etmemiz gerekiyor. Ayet çok açık 'Şeytan sizi Allah ile aldatmasın' diye lütfen hemen inanmayalım olayın arkasındaki gelişmeleri görelim. 1,5 yıl önceden örneğini söylüyorum gelir gelmez Ermenistan’ı da söyledi, Gürcistan’ı da söyledi, Ukrayna’yı NATO'ya falan alacağız dedi. Küçük yapbozları birleştirdiğimizde çıkan fotoğraf önemli, bunlar belli zamanlara yayılarak söyleniyor. Katolizm artık pedofilik bir harekete dönüştü şu anda pedofili kontrölündeler, yolsuzluk iddiaları var. Protestanların artık dini karakterleri seküler bir formata dönüştürüldü vicdan sorunu, kültürel aidiyet bir kimlik sorunu haline geldi. Ortodoksluğu ise tamamen bu şekilde asimile etmek istiyorlar. Katolizm ve Protestanlık onları teslim almak istiyor. '' ifadelerini kullandı.

BATI NEDEN ERMENİSTAN'I İSTİYOR?

Açıklamalarına devam eden Dilipak “Ermenistan’ı istemelerinin sebebi trans Kafkaslara ulaşmak için önemli. Hem Azerbaycan konusunda, çünkü Hazar Denizi'ne çıkmaları gerekiyor Rusya’ya karşı Batı’nın bir kırbaç çaklatması gerekiyor. Dikkat etmek gerekiyor. Burada Kürt Yahudileri, Arap Yahudileri, Türk Yahudileri, Fars Yahudileri hepsinin üzerinde İsrail’in ciddi operasyonlarının döndüğünü görmemiz gerek.'' açıklamasında bulundu. 

'İSRAİL GAZINI AVRUPA'YA TAŞIMA PLANLARI VAR'

Değerlendirmelerine devam eden Deniz, ''İsrail gazını yani Akdeniz'de bulunan çalışmaların yeni rotası üzerinden aslında Türkmenistan gazının Rusya üzerinden ya da Rus gazının Avrupa'ya gitmesi kanalını kapatarak İsrail üzerinden yeni bir rota çizilmesi yönünde yaklaşımları da var.'' vurgusunda bulundu.