Ünlülerin saç tasarımına imza atan Sercan Taştan, adını Avrupa’da duyuran kuaförlerden biri olarak biliniyor. Uzun yıllara dayanan tecrübesini kendine has teknikler ile birleştirerek başarıya ulaşan ünlü kuaför; “Kendi bildim bileli mesleğime adanmış bir şekilde çalışıyorum. Belki de bu kadar çalışmam ve kendimi mesleğime adamam kaçınılmaz olarak başarıyı getirdi. İstanbul’da ve Almanya’da birçok ünlü kuaförlüğünü ve saç tasarımını ben gerçekleştirdim. Bu başarımı genişletmek daha fazla insana dokunmak istiyorum.” diyerek başarısını daha fazla yere taşımak istediğini belirten Sercan Taştan, “Türkiye’de İstanbul ve Ankara’da şubemiz var. Yeni şubemi de İzmir’de açmak istiyorum. Bu sayede 3 büyük kentte varlık gösterebileceğiz.” vurgusunda bulundu.

Ünlü kuaför Sercan Taştan, şubelerinin sayısını arttırmak istemesini sadece büyüme arzusuna bağlamıyor. Bu konuya da açıklık getiren Sercan Taştan, “Şu an için İstanbul, Ankara ve Düsseldorf’ta varlık gösteriyoruz. 3 şubemizde 50 fazla insana istihdam sağlayabildim. Açıkçası bu beni çok mutlu ediyor. Benzer bir mutluluğu yeni şubemizde de tatmak istiyorum.” diyerek insanların hayatına dokunmanın önemine değiniyor. Bunun için çalışmalara başladıklarını da belirten ünlü kuaför Sercan Taştan, “İzmir’de yeni bir şube açabilmek için ön çalışmalara başladık. Şu an için o çalışmalar devam ediyor. En kısa sürede ön çalışma sürecini tamamlayarak artık şubeyi açabilmek için fiili bir adım atmak istiyorum.” diyerek hala mesleğine karşı duyduğu heyecanı saklayamadı. 

Evlendikten sonra Almanya’ya yerleşen Sercan Taştan, 2021 yılından beri Avrupa’da da varlık gösteriyor. Sercan Taştan, “İstanbul ve Ankara şubelerimizi başarılı bir şekilde işletiyorduk. 2021 yılında evlendim ve Almanya’ya geldim. Aslına bakarsanız bu benim için hem yeni bir deneyim hem de yeni bir meydan okuma oldu.” Sözleriyle Almanya’daki sürece de değinen başarılı kuaför, sözlerine şu şekilde devam ediyor; “Ben hedefler koyarak ilerlemeyi severim. Koyduğum hedeflere ulaşmaya çalışırken başarı da kendiliğinden geliyor. Almanya’da Düsseldorf’ta 1 yıllık gibi zaman dilimi geçti. Koyduğum hedeflerim çoğuna ulaştım. İstanbul’da olduğu gibi burada da ünlü beni tercih ediyor. İstanbul’daki başarımı Avrupa’ya taşımış olmam işimi iyi yaptığımı gösteriyor.”