Haber Vakti Genel Koordinatörü Bülent Deniz'in hazırlayıp sunduğu, Rize Eski Belediye Başkanı ve 20,Dönem Milletvekili Şevki Yılmaz'ın gündeme yönelik açıklamalarda bulunduğu Milli Diriliş'te batı kültürü ve yılbaşı kutlamaları ele alındı.

BATILILAŞTIĞINIZDA ONUR SAHİBİ OLACAĞINIZI MI SANIYORSUNUZ?

Müslümanların batıyı taklit etme zihniyetinden kurtulması gerektiğini vurgulayan Yılmaz, ''Siz batılılaştığınızda, onların gecelerini bayramlarını kutladığınızda onların gözünde onur sahibi olacağınızı mı sanıyorsunuz? Bizi anlamızdan mı öpecekler? Hayır.. Başın açık diye vali mi yaptılar sizi Avrupa'da yine çöpçüyüz.. Başınızın dik durmasını istiyorsanız, Allah'ın yanında duracaksınız. Müslümanlar bu gecelerde batılıların eğlencelerine katılamaz. O çocukların ahı bizi yakar. Bin yıldır bu ülkede savaşıp şehit düşenlerin yüzüne bakamazsınız. İşgal kuvvetlerinin yapamadıklarını içimizdekilere yaptırdılar.'' ifadelerini kullandı.

NE ZAMAN MEDENİYETİMİZLE İFTİHAR EDECEĞİZ?

''Ne zaman kendimize geleceğiz?, Ne zaman boykot edeceğiz?, Ne zaman medeniyetimizle iftihar edeceğiz?'' sorularını soran Yılmaz, ''Ecdadını bilmeyen, ecdadına söven, ecdadından utanan bir nesil meydana geldi'' ifadelerini kullandı.

31 Aralık 2019 tarihli Milli Diriliş programının tamamı:

HaberVakti