İlahiyatçı-Hatip Şevki Yılmaz haftalık Cuma yazısını paylaştı.

Yazısında ‘’Süresiz Nafaka’’ konusunu anlatan Yılmaz, "İktidarımız acele kaldırmalıdır! İktidarımızın bu konuda asla mazereti yoktur! Yeni çıkarılacak Nafaka Kanunu’nun hukukuyla ilgili, mağdurların ortaya koydukları talepler kamuoyunun malumudur!" ifadelerini kullandı.

İşte Şevki Yılmaz'ın o yazısı:

Yaratıcımız, Yaşatıcımız ve Yöneticimiz Allah’ımıza hamd; Önderimiz, Sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed (s.a) Efendimize, tüm Peygamberlerimize, izinden gidenlere, Ehlî Beyti’ne, Ashabına, canımız Ana ve Babamıza, Allah (c.c)’ın ilke ve inkılabı İslam’a tabi olan Mü’min kardeşlerimize, Din ve Vatan muhafızı Şehid ve Gazilerimize salat ve selam olsun! 

“Güçlü devletler, güçlü milletlerden, güçlü milletlerde temeli sağlam ailelerden oluşur” gerçeğini bilen dâhili ve harici emperyalist ve siyonist güçler savaş meydanında yenemedikleri ecdadımızın torunları olan bizlerin çöküşünü ve işgalimizi aileler üzerinden planlıyor ve hazırlıyorlar! Finanse ettikleri feminist dernekleri ve satın aldıkları medya yoluyla da sağlam aile yapımızı yıkmak için her türlü şer planlarını acımasızca uyguluyorlar! Bu planlardan biri de toplumsal bir yaraya dönüşen ve mağdurlarının feryat ettiği Nafaka Zulmüdür!...

YAZININ TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ