Birçok alanda, bilhassa zihni olarak, işgal altında olduğumuzu belirten Şevki Yılmaz, 'Haç’ın Hilale karşı zaferinin yılanbaşı bayramı' olarak tarif ettiği Noel ve yılbaşı kutlamalarının da bir işgal hareketi olduğunu belirtti.

Roma kıblesinden ne zaman Mekke kıblesine döneceğiz? diye soran Yılmaz, "Her şey ve işimizde ne zaman Kâbe’ye yöneleceğiz? 'Onların kıblesine uymayınız' (onların yaşam tarzlarına, düşünce-inanç ve eylemlerine) ilahi mesajına ne zaman uyacağız!" diyerek Müslümanlara çağrıda bulundu.

Kendini 'çevreci' olarak nitelendirenlerin mürai tavrına dikkat çeken yazar, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Milletimizin menfaati için yapılmakta olan Boğaz Köprüsü, tren ve karayolları inşasında kesilen ağaçlar için kuduran yeşilci sözde çevreler ve çevreciler neredeler!? Noel Papa’ları adına katledilen milyonlarca çam ağaçları için Gezi parklarında niçin eylem yapmıyorlar!? Hristiyan âleminin yılbaşını halkımıza sevdirerek kutlatmak için medyamızdaki utanç verici yüzkarası Noel reklamları tam bir Hristiyanlık propagandasına dönüştü! Haçlılar adına sinsi, planlı bir misyonerlik reklamı! Üç paralık dünya için bu ne rezalet?!"

Şevki Yılmaz, sözlerini "Mazlum coğrafyada özellikle Arakan, Musul ve Halepçe’de namusları kirletildiği için intihar fetvaları arayan bacıların ve yakılan bebeklerin çığlıkları altında zalim emperyalistleri tebrik edercesine yılbaşını çılgınca eğlenerek kutlayanlar dinimiz İslam’a, mazlum İslam coğrafyasına ve nesillerimize ihanet ettiğini bilmelidirler!" ifadeleriyle noktaladı.

Söz konusu makalenin tamamını okumak için...