İlahiyatçı-hatip Şevki Yılmaz, kanal68 tv ve habervakti.com'dan canlı yayınla gerçekleştirilen Kadir Gecesi Özel Programında dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Müslümanların kılavuzu Kur-an'ı Kerim'in gerektiği şekilde değer görmediğini dile getiren Yılmaz, "Hakim olan Kur-an, Mahkum edildi." dedi.

Sözlerine devamla Yılmaz, "Tam yüz yıl İslam aleminde Kur-an hakim değil, mahkum olmuştur. Bir sohbetimde cemaate "Yasin vel Kur-anil Mahkum." diye okudum.

Cemaat "Hocam yanlış okudunuz, vel Kur-anil hakim diyeceksiniz" dedi.

Ben yine "Yasin ve'l Kur-anil Mahkum!" dedim.

Cemaat itiraz ediyor: "Yanlış okuyorsun hocam 'Yasin vel Kur-anil mahkum' diyorsun'' dediler.

Evet, Allah ''vel Kur-anil Hakim' buyuruyor" Ey cemaat işte biz, siz; bu HAKİm olan Kur-an'ı mahkum ettik. Bu Kur-an'ı, mezarlara mahkum ettik. 3. 5. 7. gecelere mahkum ettik. Ölüler kitabı yaptık! Allah (cc.) "Vel Kur-an-il Mahkum" demiyor. "Yasin vel Kur-anil Hakim..." Hikmet dolu, hükmedecek, sizi yönetecek Kur-an'a yemin olsun buyuruyor. Hani Kur'an nerede hükmediyor? Evde, çarşıda, sokakta, kışlada, meclis'te mi, hayatta mı?" sözleriyle müslümanlar olarak içine düştüğümüz hale atıf yaparak kinaye dolu sözlerle yayını izleyenleri bir kez daha Kur'an, Kur'an-ın hükümleri ve kulluk bazında şahsımızda ve hayatta ki etkileri üzerinden düşünmeye sevk etti.

FACEBOOK, ŞEVKİ YILMAZ'IN CANLI YAYIN BAND KAYDINI YAYINDAN KALDIRDI

İlgili yayının band kaydı, biz bu haberi hemen yaptıktan sonra FACEBOOK tarafından, gelen ''ŞİKAYETLER'' üzerine kaldırıldığı görüldü. Şevki Yılmaz'ın sosyal medya sayfa editörleri ilgili durumu ''Hocamızın canlı yayınlarından rahatsız olan bir takım grupların sosyal medya platformları aleyhinde üst üste şikayetlerde bulunduklarını'' ifade ederek, ''Hocamızın sayfalarına destek çağrısında bulunuyoruz'' dediler. Mevcut durumla alakalı gelişmeleri habervakti olarak bizde yakından takip edeceğiz.

Şevki Yılmaz'ın sosyal medya hesapları:

Şevki Yılmaz'ın Sosyal medya hesaplarına erişim bilgileri:

Twitter: @sevkiyilmaz
Facebook: @sevkiyilmaztr
Facebook: @sevkiyilmaz1955
Instagram: instagram.com/sevkiyilmaztr