Emeklilikte Yaşa Takılanlar SYDD Kocaeli İl Temsilcisi Naim Avcı, dün görevden alındığını bildiren bir açıklama yayınladı. Avcı'nın Milli Görüş Hareketi'nin önemli simalarından Şevki Yılmaz'la yaptığı görüşmenin ardından görevden alınması dikkat çekti.

GENEL BAŞKANLIĞA OYNADIĞIMI SANDILAR

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan EYT SYDD Kocaeli İl Temsilcisi Naim Avcı, “Neden görevden alındığımı anlayamadım. Gerekçe çok çalışmamız sanırım. Bunun meyvesini bu şekilde aldım. Basında çok haber çıktı. Bunlardan bir kısmı benim demecim dışında da oldu. Sosyal paylaşım sayfamda yaptığım paylaşımların benim dahlim dışında yapılan haberleri de sıkıntı yaratmış olabilir. Bu davayı bir nebze daha ileri taşımak istedim, bunun için de gayret ettim. El altından genel başkanlığa oynadığım gibi de algılanmış olabilir bu gayretim. Ama öyle bir durum söz konusu değil. Müthiş bir sevgi seli gördüm, güzel dostluklar edindim. Ben EYT için mücadele etmeye, hakkımı ve hakkımızı savunmaya devam edeceğim. Herkesten hakkını helal etmesini istiyorum” dedi.

DERTLERİ EYT DEĞİLMİŞ!

AK Parti iktidarına yaptığı kritik uyarılarla sık sık gündeme gelen Şevki Yılmaz ile kısa bir süre önce görüşen Avcı, EYT'liler için Yılmaz'dan destek sözü almıştı. Bu görüşmenin gündeme gelmesi, amacı EYT'lilerin hakkını savunmak değil, siyasi rant devşirmek isteyenleri rahatsız etmişti. 

Haber Vakti