Antalya Muratpaşa ASSİM Merkezi'nde yapılan Antalya Gönüllüleri Platformu ekim ayı sohbet programına Anadolu Birliği ve STOKDER Genel Başkanı Bedri Yalçın, Gazeteci Yazar Abdurrahman Dilipak, ANAP eski İl Başkanı Cihan Dinç, Kanal7haber Haber Müdürü ve Vatanhaberleri Haber Müdürü Gazeteci Abdullah Yiğit, Yazar İş Adamı Osman Akgül, MHP Eski İl Başkanı Ali Adnan Kaya, BBP eski İl Başkanı İbrahim Bodur, CHP Eski İl Eğitim Sekreteri Canip Can, Kepez eski Belediye Başkanı Erdal Öner, İş Adamları Abdulbaki Konar, Murat Çakar, Husamettin Durak, İş Kadını Leyla Şimşek, BBP eski İl Başkanı Hulisi Kızılkaya, İYİ Parti Konyaaltı kurucu İlçe Başkan Yardımcısı Ali Boyacı, UTEF Genel Başkanı Mete Kaçar ve ANAP eski İl Başkanı Niyazi Öcal, Çok sayıda STK temsilcileri, vatandaşlar ve siyasi parti temsilcileri katıldı.

2 SAAT BOYUNCA TÜRKİYE VE DÜNYA GÜNDEMİNİ DEĞERLENDİRDİ

Gazeteci Yazar Abdurrahman Dilipak, sohbet programında platforma çıkarak, yaklaşık 2 saat ayakta durarak dünya ve gündem ile ilgili açıklamalarda bulundu. Katılımcıların teşekkürlerde bulunduğu Dilipak'a Anadolu Birliği ve STOKDER Genel Başkanı Bedri Yalçın tarafından plaket takdim edildi.

DİLİPAK'I ENGELLEMEYE ÇALIŞMIŞLARDI

Programdan günler öncesinde Dilipak'ın Muratpaşa ASSİM Merkezi'nde açıklamalarda bulunacak olması, belli bir kesimi rahatsız etmiş ve konuşma yapması engellenmeye çalışılmıştı. Tüm engellemelere rağmen Dilipak, sorunsuz bir şekilde kendisini dinlemeye gelenlere seslendi