Teknik direktör Ersun Yanal, Fenerbahçe'nin eski savunma oyuncusu Fransız yıldız Adil Rami'nin sarı-lacivert forması giydiği günlerde bir arkadaşının kendisine "Bir Türk menajer ile çalıştığı zaman bu primin teknik direktör ile paylaşıldığını ve antrenörün de bu sebeple onu oynatmak zorunda kaldığını" söylediğini belirtmişti.

Sosyal medya hesabı aracılığıyla açıklamalarda bulunan Yanal, “Adil Rami’nin bir menajerle yaptığı görüşmeyi “TANIK OLMUŞ GİBİ” anlatması ve bazı medya kuruluşlarının da bunu “GERÇEK” kabul ederek kullanması, ne yazık ki Türk futbolu ve spor gazeteciliğinde geldiğimiz noktanın kısa özeti. İşini gerçek anlamda yapan tüm spor gazetecisi emekçilerini bir yana bırakarak haykırıyorum. DOĞRUNUN KALESİ YIKILMAZ, sakın unutmayın…” diye konuştu.

‘YASAL HAKLARIMI ARAYACAĞIM’

Yasal haklarını kullanacağını belirten Yanal, “Adil Rami başta olmak üzere, bu açıklamaların gerçeklikle uzaktan yakından ilgisi var mı diye araştırma zahmetine bile katlanmayan herkese karşı TÜRK TEKNİK DİREKTÖRLER adına yasal haklarımı sonuna kadar arayacağım. Umarım, bizi temsil eden kurumlar da kabuğundan çıkarak seslerini çıkarır ve yanımızda yer alır” sözlerini kullandı.