Habervakti.com Genel Koordinatörü Bülent Deniz'in hazırlayıp sunduğu ilahiyaçı-yazar Şevki Yılmaz'ın gündemi yorumladığı Milli Diriliş'te bu hafta da gündeme dair çok önemli açıklamalar yer aldı.

MISIROĞLU, BU NEDENLERDEN DOLAYI LİNÇ EDİLDİ

Kadir Mısıroğlu'nun neden linç edildiği konusunda açıklamalarda bulunan Yılmaz,''Türkiye'de ilk defa Lozan'ın hezimet olduğunu belgelerle önümüze koydu. CHP'nin ihanetlerini o bize aktardı. İran devriminde biz sevinmiştik. Ama Kadir abi bize bu adamın özel olarak getirildiğini, Şah'ın neden gönderildiğini çarpıcı bir şekilde anlattı. Asıl Kadir Bey'in linç edilme sebebi, Gülen'in Ermeni papazın torunu olduğunu söylemesiydi. Bunların hepsi ortaya çıktı.'' dedi.

kadir mısıroğlu

ERBAŞ'I FAİZCİLER HEDEFE OTURTTU

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş'ın linç edilme nedenini açıklayan Yılmaz, ''Cumhuriyet tarihinde ilk kez faiz lobisine karşı hutbe okuyan Diyanet Başkanı'dır. O zaman dedim ki sizi linç edecekler. Faiz ile ilgili hutbe ilk defa duyuyorum. Tabii ki linç ederler... Kadir abi de vatanseverdir, özür dileyeceksiniz. Fasıklar size bir haber getirdiğinde onu arıştırın yoksa mahçup olursunuz. Mısıroğlu'nun Türkeş hakkındaki konuşmasına bir baksınlar. Bahçeli bunu görse mahçup olur.'' dedi.

''KEŞKE YUNAN GALİP GELSEYDİ'' DEMEDİ

Yılmaz'ın açıklamalarını pekiştiren program modoratörü Deniz,''Kadir Mısıroğlu'na atılan iftiralar var. ''Yunan keşke galip gelseydi'' ifadesi kullanmamıştır Mısıroğlu. Kendisi defalarca bunu açıkladı. Bazı FETÖ merkezli odaklar, Kadir Bey'in itibarını zedelemeye çalışıyor. Aynı zamanda Mısıroğlu'nun milliyetçi gençlik üzerinde büyük etkileri var.'' dedi.

Haber Vakti