Genel Koordinatörümüz Bülent Deniz'in hazırlayıp-sunduğu ve her hafta birbirinden değerli konuk ve konularla izleyiciyi ekranlara bağlayan program Kürsü, bu hafta da yine dikkat çeken konu başlıklarına değindi.

Bu haftanın konuğu olan İlahiyatçı-Hatip Şevki Yılmaz, son günlerde sürekli dalgalanan ve kamuoyunda tartışma oluşturan döviz kuru üzerinden Kürsü canlı yayınında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

"Muhtar bile olamaz demişlerdi Tayyip Erdoğan kardeşimize. Ama bak Cumhurbaşkanı oldu." ifadelerini kullanan Şevki Yılmaz, "Emperyalistlerin amacı Ak parti'yi şartlı desteklemekti. Ancak evdeki hesapları çarşıya uymadı. AK Parti iktidara geldiği ilk seçimlerde bugün bile yüzde 50 oy oranıyla alamayacağı milletvekili sayısına ulaştı." dedi.

"AK PARTİYE TUZAK KURDULAR!"

Şimdiye kadar ABD'nin 2 kere tokat yediğini belirten Şevki Yılmaz, "Bu tokatlardan ilkini Kore'de, ikincisi ve en büyüğünü de 1 Mart teskeresinde, Ak Parti'den yedi." dedi.

Sonrasında ABD'nin FETÖ'yü devreye soktuğunu söyleyen Yılmaz, amacın AK Parti'yi iktidarda bitirmek olduğunu belirtti. "FETÖ'yle birlikte gelin bürokrasiyi ele geçirin dediler. Sonrasında ise AK Parti'ye tuzak kurdular." ifadelerini kullanan İlahiyatçı-Hatip, bu iki tuzağın birincisinin maddi, ikincisinin de manevi tuzak olduğunu söyledi.

Kurulan tuzaklardan sonra bugün ise o günlerin sonuçlarını maddi ve manevi olarak yaşadığımı belirten Yılmaz, Bugün yaşanan sosyo-ekonomik olumsuzlukları nedenlerini farklı bir bakış açısıyla değerlendirdi.

İşte Şevki Yılmaz'ın 'döviz sarmalı' ve Türkiye'nin üzerinde kurulan tuzaklar hakkında söylediği dikkat çekici ifadelerin tamamı: