ABD'li Hristiyanlar tarafından 'şeytani' olarak tanımlanan Georgia eyaletindeki üzerinde Deccal'ın 10 emrinin yazıldığı Guidestones Anıtı, kimliği belirsiz kişiler tarafından patlatıldı.

GÜVENLİK ÖNLEMLERİNE RAĞMEN PATLATILDI

4 granit panelden oluşan anıt, dün sabah 4 gibi bombalı saldırıya uğradı. Saldırıda blokların biri tamamen parçalandı. Daha önce de birçok kez saldırı girişimine uğrayan anıt için yoğun güvenlik önlemi alınmıştı. Bölgeye yerleştirilen kameralar, patlama anını ve patlamayı gerçekleştirenleri gümüş rengi bir araçla kaçarken görüntüledi.

NEDEN VE KİMLER TARAFINDAN YAPILDIĞI BİLİNMİYOR

1980'de RC Christian takma adı altında bilinmeyen bir kişi veya grup tarafından yaptırılan anıt hakkında yapılan açıklamalarda, ''Kılavuz taşlarını yaptıranların bunu hangi amaçla yaptırdığının bilinmemesi, anıtlara gizemli bir hava yükledi. Yıllarca süren tartışmalarda, anıtın amacının ne olduğu konusunda bir çok iddia ortaya atıldı. Adeta komplo teorilerinin merkezi haline geldi.'' ifadeleri kullanıldı.

ÖJENİK İDEOLOJİ, NÜFUS KONTROLÜ VE KÜRESEL HÜKÜMET İFADELERİ TEPKİ ÇEKİYORDU

5 metre yüksekliğindeki bloklardan oluşan anıtta, 8 farklı dilde 10 Emir yer alıyor. Söz konusu metinlerde yer alan 'Öjenik (İnsanın genetik olarak kontrol edilip, ayıklanarak ıslah edilmesi), nüfus kontrolü ve küresel hükümet' vurguları tepki çeken kısımların başında geliyordu.

Guidestones Anıtı

DECCAL'İN 10 EMRİ 

10 ilke, yapının dört büyük parçasının yüzeylerine İngilizce, Rusça, Arapça, İspanyolca, Çince, Hintçe, Antik Yunanca, Mısır Hiyeroglif, İbranice ve Swahi dilinde kazınmıştır. Bu ilkeler:

-İnsan nüfusunu daima doğa ile uyumlu olarak 500.000.000'un altında tut.

-Farklılıkların ve uygunluğun, gelişiminin çoğaltılmasını bilgece idare et.

-İnsanlığı yaşayan yeni bir dil ile birleştir.

-Tutku, inanç, gelenek ve her şeyi yönet.

-İnsanları ve ulusları, adil yasalar ve sadece mahkemeler ile koru.

-Bütün anlaşmazlıkları ülkeler üstü bir mahkemeye bağla.

-Küçük yasalar ve kullanışsız protokollerden kaçın.

-Kişisel hakları, sosyal görevler ile dengele.

-Gerçeği, güzelliği, aşkı, sonsuzlukla ahenk kurma arayışını taktir et.

-Dünyada bir kanser olma, doğaya yer bırak, doğaya yer bırak.

guidestones anıtı-1