Bülent Deniz yazdı: Şii Sünni el ele verdik! Kudüs davasına nasıl ihanet ettik? Bülent Deniz yazdı: Şii Sünni el ele verdik! Kudüs davasına nasıl ihanet ettik?

Avrupa Parlamentosu'nun 19 Ekim 2022 tarihli toplantısında açıklamalarda bulunan Mick Wallace gerçek terörizmi ABD, Avrupa ülkeleri, Siyonist İsrail, Suudî Arabistan ve Birleşik Arap Emirlikleri’nin icra ettiğini vurguladı.

''BU TERÖRİZM DEĞİL Mİ?''

Wallace yaptığı açıklamada, ''Birleşik Devletler ve NATO 20 yıl boyunca Afganistan’ı bombalarken, birkaç yüz bin insanı öldürüp milyonlarca insanı evsiz bırakırken, onlar da aynı zamanda halkı terörize ediyorlardı. Bir BM araştırmasının sonucu, Afganistan’da ABD ve NATO’nun sivillere yönelik saldırı ve bombalamalarının kurbanlarının yüzde 45’inin çocuklar olduğunu gösterdi. ABD, Irak’ta bir milyondan fazla sivili öldürdüğünde, bu terörizm değil miydi? İsrail her gün Filistinlileri terörize ederken, bu terörizm değil mi? Fransa, İngiltere ve diğerleri, Birleşmiş Milletler’e göre 400.000’den fazla insanın öldürüldüğü ve 16 milyon insanın açlıkla karşı karşıya kaldığı Yemen’de soykırım yapmak için Suudi Arabistan ve Birleşik Arap Emirlikleri’ni silahlandırdığında, Amerika Birleşik Devletleri, İngiltere, Fransa ve daha birçok Avrupa ülkesinin desteğiyle gerçekleştirilen soykırım, bu terörizm değil midir?'' ifadelerini kullandı.