Bismillahirrahmanirrahim

Bizleri yeryüzünün en üstün ve en şerefli varlığı insan olarak yaratan, akıl nimetiyle donatan, sayısız nimetlerinin en üstünü Müslümanlardan kılan, kurduğu dünya ve diğer âlem sofrasında sayısız nimetleriyle yaşatan ve tüm nimetlerinin zerresinin bile hesabını hepimize bir nefes yakın olan ölümümüzle başlayan kabir hayatımızdan itibaren ahiretin büyük buluşma ve duruşma gününde soracak olan Yaratıcımız, Yaşatıcımız ve Yöneticimiz Allah’ımıza hamd; eşsiz önderimiz, sevgili Resulümüz Hz. Muhammed (s.a.) Efendimize, tüm resul efendilerimize, izinden gidenlere, Ehlibeyt'ine, ashabına, canımız ana ve babamıza, hocalarımıza, Allah (c.c.)'ın ilke ve inkılabı İslam’a tâbi olan mümin kardeşlerimize, din ve vatan muhafızı şehit ve gazilerimize

salat ve selam olsun!

Kıymetli Kardeşlerim,
Manevi ve İktisadi Kalkınma Vakfımızın, Gölcük Eyüp Sultan Hafızlık İmam Hatip Okulu ve Yuvacık Kuran Kursumuzda okuyan ve hafızlığını tamamlayan Hafız öğrencilerimize hediye olarak vadettiğimiz Umre ziyaretimizi ifa etmek için, 68 Hafızımız ve Hocaları ile geldiğimiz; sevginin, saygının, sadakatin, merhametin, aşkın ve İlahi Vahyin ikinci merkezi, Eşsiz Önderimiz Hz. Muhammed (sav) Efendimizin Nur Şehri Medineyi Münevvere’deyiz Elhamdulillah.

Programlarımızın yoğunluğu nedeniyle yeni yazımızı kaleme alamadık. 2014 yılında yine bir Umre vesilesiyle gelerek, Efendimizin huzurunda kaleme almış olduğumuz "SADECE SENİN İZİNDEYİZ YA RESULULLAH" başlıklı yazımızı önemine binaen ilginize sunuyor, selam sevgi ve dualarımızı arz ediyoruz.

Bizi, Sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed (sav) Efendimize Ümmet kılan Yaratıcımız, Yaşatıcımız ve Yöneticimiz Allah (c.c)’a Hamd olsun. Medine-i Münevvere’ye gerçekleştirdiğimiz Nadide bir yolculukla Baş Öğretmenimiz ve Önderimiz, Sevgili Peygamberimiz ve izinden gitmekten şeref duyduğumuz Hz. Muhammed (sav) Efendimize tekrar kavuştuk elhamdülillah.

Yeşil Kubbeli evinin önünde kardeşlerimizle birlikte defalarca takdim ettiğimiz salat (saygı) ve selamdan (sevgi-şefaat ve esenlik) dileklerimizden sonra, yüksek huzurlarında mahcup ve mahzun olarak şunları arz ettik;

Allah (cc) tarafından Alemlere Rahmet olarak gönderilen elçimiz, Sevgili Peygamberimiz, günahkar, aciz Ümmetiniz olarak huzurunuza geldik.
Tam yüz yıldır Ümmetiniz olarak, Sizin Önderliğinizi bırakıp asrımızın Ebu Cehillerinin izinden gideli, yenildik.
Gönüllerimiz harap oldu. Zillete düştük. Onur ve izzetimizi kaybettik.
Varlık içinde açlık ve sefalet çeken bir Ümmet olduk Ya Resulullah!
Bizlere rahmet olarak getirdiğiniz İslam Hukukunu hayatımızdan söküp çıkardılar. Cuma’mızı bile pazara çevirdiler. Sizsiz; anasız, yetim ve çobansız kaldık.
Emperyalist-Siyonist çakal ve kurtların sofrasında onurumuz, namusumuz ve coğrafyamız pay edildi!
Öğrencilerinden namazsız, sarhoş, kumarbaz, zinacı, tek bir sahabe yok iken, bugün Ümmetinden; fuhuş, esrar, eroin, alkol, sigara bağımlısı zalim rejim kurbanı zavallı nesiller türedi Ya Resulullah!.
Sabah namazı mescidin talebelerinle dolup taşarken, Ümmetinizin çoğu sabah namazında mışıl mışıl uyuyor Ya Resulallah! Sahabelerinizden zekatını vermediği için helak olan sadece Salebe isimli zengin çıkmışken, şimdi Ümmetinizden zekatını vermeyen zengin Salebe’ler çoğaldı Ya Resulellah! Ölüm gelmeden uyanmamız ve tövbe etmemiz için dua eder misiniz Ya Resulullah!
Size, himayenize ve getirdiğiniz ilahi mesajlara o kadar muhtacız ki!
Tüm insanlık tebliğinize, davetinize ve uyarılarınıza dünden daha çok muhtaç.
Çünkü varisleriniz olan alimlerin birçoğu bırakınız Hakk’ı yaşamayı artık söylemez birer dilsiz oldular.
Bu sebeple bizler de hak ve hakikatı duyamayan, göremeyen sağırlar ve körler haline dönüştük Ya Resulullah! Nur Mescidinizde Sizin sohbetlerinizle dirilen, gerçek hidayeti bulan, yetiştirdiğiniz talebeleriniz; sadıktı, emindi, güvenilirdi, güzel ahlaklıydı ve akraba bağlarına bağlı ziyaret ehli idiler. Ama şimdi ümmetiniz birbirinin kuyusunu kazıyor! Ve yalancı, şantajcı ve montajcı guruplar türedi Ya Resulellah!

Siz; “Benim ümmetim her günahı işleyebilir ama yalan söyleyemez” buyururken, mal makam hırsıyla kardeşlerine yalan ve iftirayı tebliğ zanneden, gözünü hırs ve haset bürümüş bir kısım yalancı ve müfteri ümmetinizin pişman olmaları ve tövbe etmeleri için dua eder misiniz Ya Resulellah?
Veda Hutbenizi okuyup, anlayıp, yaşayanların sayısı azaldı!
O evrensel İnsan Hak ve Özgürlükler Beyannamenizde, “Arab’ın Arap olmayana, Arap olmayanın Arab’a bir üstünlüğü yoktur… Tüm kan davalarını kaldırdım” buyururken, ümmetiniz, kavmiyetçiliğe ve tekrar töre vahşetine döndü! Afganistan, Irak, Lübnan, Suriye vs. ülkelerde ümmetiniz makam ve mallar uğruna ve ırkçılık adına birbirini acımasızca öldürüyor Ya Resulullah! Veda Hutbeniz’de mübarek ayaklarınızın altına aldığınız faizi, Ümmetiniz, devletlerinde başlarının üstüne aldılar!
Bankalar ve tefeciler Ümmetinizin mallarını yağmalamaya ve yuvalarını yıkmaya devam ediyor Ya Resulullah!
Aile ahlakınızı terk edeli cahil erkekler, kuvvetine güvenerek evlerde hanımlarına ve çocuklarına karşı kral olurken, bazı evlerde de feminist kadınlarımız erkeklerin kıblesi oldu. Kur’an-ı Kerim ve Sünnetinizin adalet ve hukuk ilkeleri yerine, ölçümüzün kraliçeleri oldular.
Bu yüzden ümmetinizde boşanmalar arttı. Huzursuz ailelerimiz duanıza muhtaç Ya Resulullah!

Üzüntülerimi arz ettikten sonra müjdelerimizi de iletmek istiyorum Ya Resulullah;
Gece teheccüd namazına bile kalkan, gündüzleri haftalık oruçlarını tutan, dilinden baldan tatlı zikrullahı bırakmayan, Sizi anmaya aşkla devam eden ve kavgadan uzak, ilimle donanmış yeni bir neslin müjdesiyle huzurunuza geldik Ya Resulellah!
Bu dondurucu küfür, şirk ve zulüm karanlığından sonra yeniden uyanmaya başlayan, evinizin önüne gelen ve buraya gelmek için yanıp tutuşan milyonlarca genç ve ihtiyar Ümmetinizin Size selamlarını getirdik Ya Resulullah!
Yüz yıldır Siyonistlerin içimizdeki uşakları hain mason ve çeteleri tarafından hayattan kovulan Ana Hayat Yasamız Kur’an-ı Kerim’in ve Sizin hayatınızı anlatan Siyer dersinin tüm okullarda okutulmaya başladığı yeni bir döneme girdik Ya Resulullah!
Karanlık gecelerin nurlu sabahının İslam Nizamının hakimiyetiyle bir an önce doğması için duanızı ve günahlardan kurtulmamız için de şefaatinizi bizden esirgemeyiniz Ya Resulullah!..
Sizi çok seviyoruz!
Sizi çok özlüyoruz ve Sizi acilen bekliyoruz!
Çünkü Sensizlik canımıza tak etti Ya Resulullah! Size sonsuz Selam, Salat (saygı) olsun.

Nefsimizde, ailemizde ve ülkemizde “İslam Sözleşmesi”nin uygulanması, mukaddes Mescid-i Aksa'mızın, Filistin’imizin, Osmanlıcamızın özgürlüğü ve tatil olması dileğiyle cuma bayramımız mübarek olsun.

Selam, sevgi ve duayla...

Şevki Yılmaz

www.sevkiyilmaz.net

Twitter: @sevkiyilmaz

Facebook: @sevkiyilmaztr @sevkiyilmaz1955