Milli Diriliş'te gündemi yorumlayan Yılmaz, CEDAW ve İstanbul Sözleşmesine atıfla ''fuhşiyata evet, helale hayır mı?'' diyeceğiz sözlerine ek olarak çok çarpıcı sözler sarfetti:’’ Genç yaşta evlenenleri tacizci diyerek hapse atamayız! Bunların hanımları dışarıda mağdur! Gayri ahlaki evlilikler serbest ama birden fazla hanımla evlenmek yasak! Toplumsal bir vakıa değil mi bu durum? Peki bu şekilde evlenen kadınların hakları yok mu? Nerede kadın hakları savunucuları? Asla Samimî değller!''

İşte haberin detayları…

HaberVakti.com Genel Koordinatörü Bülent Deniz'in hazırlayıp sunduğu, ilahiyatçı-yazar Şevki Yılmaz'ın gündemi yorumladığı Akit TV'nin en çok izlenen programı Milli Diriliş bu hafta da gündeme damga vurdu.

Her Salı 20.30'da, Akit TV ve Kanal68 TV'den aynı anda canlı olarak yayınlanan Milli Diriliş bu hafta da çok konuşulacak konulara sahne oldu.

Yakın siyasi tarihimizin en tartışmalı ve etkin siyasi isimlerinden Şevki Yılmaz, Bülent Deniz'in sorularını cevapladığı programda birbirinden önemli konuları kendine has özgün tavrıyla yorumladı.

‘’RÜŞVETÇİLERİN NAMAZLARI HACLARI BOŞADIR!’’

Yılmaz, Ankara Büyük Şehir Belediyesi'nde gündeme gelen rüşvet iddiaları ile alakalı çok sert konuşarak, ''Rüşvet alan da veren de, milletin malına, hakkına göz dikenler de bilsinler ki, Kıldığınız namazlar, tuttuğunuz oruçlar ve hatta bin defa hacca gitseniz dahi, bunun vebalindan kurtulamazsınız! Halktan aldığı gücü rüşvetle haksız kazanca dönüştürenler bedelini de ağır öderler'' ifadelerini kullandı.

‘’AHLAKSIZLIK SADECE ZİNA ETMEK DEĞİLDİR!’’

Ahlaksızlık sadece fuhşiyatla olmaz, kavramları dar kalıplara sokuyoruz diyen Yılmaz, ''Ahlaksızlık yalnızca kötü yola düşen kadın veya erkek demek değildir. Rüşvet almak bir ahlaksızlık değil midir? Yalan söylemek, Hırsızlık yapmak, sakat malı sağlam diyerek satmak bir ahlaksız değil midir? İiftira edenler, milletin malına göz dikenler ahlaksız değil midir?'' diyerek rüşvet tartışmalarını sert özlerle eleştirdi.

BÜLENT DENİZ: ‘’ CHP, 6 AY ÖNCE BEN DÜRÜSTÜM DEMİYOR MUYDU? BANA OY VERİN DEMEDİ Mİ?’’

Bülent Deniz'in; ''Tamam da Hocam! CHP altı ay önce bir umut olarak kendini lanse etmedi mi? İktidar yolsuzluk yapıyor, çalıyor demediler mi? Daha 6 ay geçmeden rezalet ayyuka çıktı, dürüstlükten bahsediyorlardı ne oldu?'' sorusuna ise Yılmaz, ''Bir gecede 21 bankayı batırıp iç edenler için, 25 milyon lira rüşvet çok olmasa gerek! Bir parti düşünün ki, rüşvet isteyeni destekleyip mağdur edileni ihraç edebiliyor. Bir parti başkanı düşünün ki, milletin gözünün içine baka baka rüşvetçinin yanında saf tutuyor! Işte CHP budur!'' diyerek cevapladı.

Programda ayrıca Kanal İstanbul tartışmaları hakkında da görüşlerini açıklayan Yılmaz: ''Çanakkale'den İngiliz gemilerini geçirenlerin, Kanal İstanbul'u eleştirme hakları yoktur! Mandacı parti CHP, ülkenin hayrına olan her projeye karşı çıkıyor! Türkiye'nin süper güç olmasına neden karşılar? Ülkenin hayrına olan her projeyi sabote etmelerinin sebebi nedir?'' dedi.

Gündeme dair bir çok konunun masaya yatırıldığı Milli Diriliş''te Yılmaz, Ehl-i Sünnet alimlerin susturulmak istendiği üzerinde durarak iktidara ve STK'lara çağrıda bulundu.

İşte birbirinden önemli konu başlıklarının konuşulduğu Milli Diriliş programının band kaydı: