Bülent Deniz, "Cennetten neden kovulduk?" başlıklı seri yazısının ilk bölümünde Google, Youtube gibi algıların yönetildiği platformların; patent kurumları, fizik, antropoloji, gen/dna bilim dallarıyla birlikte, ortak bir amaç uğruna nasıl bir araya getirildiğini hayret veren tespitler ışığında okuyucusuna aktarıyor.
Küresel operasyonların nasıl ve kimlerle örtülü bir şekilde hayata geçirildiğinin örneği olması açısından dikkat çeken ayrıntıları bulacağınız yazıda, WOJCİCKİ ailesiyle okuyucusunu tanıştıran Deniz’den "Yok Artık!" diyeceğiniz ifşalar bu yazıda! 
''Bunların arkasında kim-ler var?'' diyeceğiniz analizler!
Merak uyandıran detaylar ve sorular!
İşte yazarımız ve Genel Koordinatörümüz Bülent Deniz’in, ‘’Cennetten neden kovulduk? ‘’Yaklaşmayın’’ denilen Şecere (Ağaç) neydi?’’ metaforik başlıklı, yazısı…

‘’CENNETTEN NEDEN KOVULDUK? ‘’YAKLAŞMAYIN’’ DENİLEN ŞECERE (AĞAÇ) NEYDİ?’’
‘’Batı’da yaşanan en kritik sosyolojik travma ve kırılmalardan biri nedir?’’ diye sorsanız, ‘’babalarını arayan insanlar’’ derim. O günlerde tüm Batı’da yaşanan sosyolojik bir travma vardı. O travma bugün daha da büyüdü ve halen kesin bir çözümü bulunamadı! Düne kadar batı toplumlarında bazı insanlar: ‘’Annem, falanca tarihte, falanca karnavalda yada falanca barda eğlenirken bir adamla tanışmış, adamın boyu, kilosu, ortalama yaşı, adı şu imiş. O gece ikiside sarhoş olmuş. Annem o gece birisiyle gecelediğini hayal meyal hatırlıyor. Ben, o birliktelikten dünyaya gelmişim. Babamı arıyorum!’’ şeklinde gazete ilanları veriyorlardı.

 YAZININ TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ…