CHP'nin İstanbul İl Kongresi'nde değişmcilerin adayı Özgür Çelik'in rakibi olarak başkan adayı olan ve Kemal Kılıçdaroğlu'nun destklediği Cemal Canpolat'ın İmamoğlu'nu hedef alan sözleri sonrası parti içerisinde bir kavganın fitili ateşlenmişti.

İmamoğlu'ndan tepki çeken Hamas çıkışı: 'Terör saldırısıdır' İmamoğlu'ndan tepki çeken Hamas çıkışı: 'Terör saldırısıdır'

Cemal Canpolat, konuşması sırasında bazı delegelerin ve delege yakınlarının kongrede Özgür Çelik’ten yana tutum sergilemeleri için İmamoğlu tarafından İBB’ye işe alındığını iddia etmişti.

CEMAL CANPOLAT CHP

ALİ MAHİR BAŞARIR'DAN CANPOLAT'A SERT CEVAP: O HADSİZE HADDİNİ BİLDİRECEĞİZ

CHP Grup Başkanvekili Ali Mahir Başarır, CHP İstanbul İl Başkan adayı Cemal Canpolat'a tepki göstererek, "Onun için gereken yapılacak, o hadsize haddini bildireceğiz" dedi.

İşte Başarır'ın sözleri:

"İstanbul İl Kongresi'nde adaylardan bir tanesi çıktı, 'Ben Ekrem İmamoğlu'na iş listesi veriyorum, almıyor' dedi. CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediyesi listeyle işe adam almaz. Ve bundan da bir arkadaşımız rahatsız olmuş, İstanbul İl Kongresi'nde söylenmiş. Onun için gereken yapılacak, o hadsize haddini bildireceğiz. Mersin, Adana, İstanbul, Ankara listelerle işe adam alınmıyor. Kim hak ediyorsa, kimin ihtiyacı varsa Ankara'nın, İstanbul'un, Mersin'in çocukları geliyor, CV'lerine bakılıyor"