Şevki Yılmaz'dan '31 Mart sonrası' yazısı: Şayet ders aldıysak... Şevki Yılmaz'dan '31 Mart sonrası' yazısı: Şayet ders aldıysak...

Refah Partisi Eski Milletvekili Şevki Yılmaz'ın son günlerde yaptığı açıklamalar kasıtlı bir şekilde çarpıtılmaya başlandı. Yılmaz'ı söz konusu açıklamaları nedeniyle hedef gösterip, siyasi rant elde etmeye çalışanlar boş durmadı. Son olarak ünlü türkücü İsmail Türüt'ün 10 yıl önce başka bir isim için söylediği sözler bugün sanki Şevki Yılmaz'a söylenmiş gibi paylaşıldı.

''İSMAİL TÜRÜT'ÜN ŞEVKİ YILMAZ İLE YAKIN VE KADİM BİR DOSTLUĞU VARDIR''

Konuyla ilgili Türüt avukatı aracılığıyla açıklamada bulundu. Söz konusu açıklamada, ''Müvekkilimiz İsmail Türüt'ün yıllar önce başka bir maksatla ve başka bir şahsa atfen hazırlamış olduğu video çarpıtılarak ve montajlanarak servis edilmektedir. Müvekkilimiz İsmail Türüt'ün, Şevki Yılmaz ile yakın ve kadim bir dostluğu ile fevkalade samimi bir muhabbeti vardır. Aynı zamanda müvekkilimizin Gazi Mustafa Kemal Atatürk'e duyduğu saygı, sevgi ve bağlılık tartışmasızdır. Lakin sayın Şevki Yılmaz'ın sözleri nasıl çarpıtılmaktaysa müvekkilimiz İsmail Türüt'ün de yıllar önce başka bir atıfla hazırladığı video klibi de aynı şekilde çarpıtılmaktadır. Bilinmelidir ki; müvekkilimiz İsmail Türüt samimi ve kadim dostu olan Şevki Yılmaz ile o gün orada bulunan başka bir davetli olan Halil Konakçı'nın resimleri eklenmek suretiyle yayılan video bu amaçla servis edilmesine kesin ve net bir şekilde karşıdır.Ayrıca sözleri çarpıtılarak ağır, acımasız ve kasıtlı bir lince maruz bırakılan kadim dostu Şevki Yilmaz'ın da her zaman olduğu gibi bu süreçte tartışmasız bir şekilde yanındadır. Nitekim Şevki Yılmaz bey sözlerine açıklık getirmiş, düğündeki söylemlerinde kimleri kastettiğini beyan etmiştir. Tartışma konusu olan dua bölümünün kırpılmamış hali de kendisinin beyanlarını ve açıklamalarının doğruluğunu doğal olarak ispatlamaktadır. Netice itibariyle müvekkilimiz İsmail Türüt ilgiil video klipte samimi ve kadim dostu olan Şevki Yılmaz'ı ve başka bir davetli olan Halil Konakçı'yı hedef almamış olup klibin kendisinin kastı dışına çekilerek istismar edilmesi karşısında Sulh Ceza Mahkemesi nezdinde Erişimin Engellenmesi talebi ile paylaşımın failleri hakkında Türk Ceza Kanunu'nun ilgili hükümleri çerçevesinde suç duyurusunda bulunulacaktır.'' ifadeleri kullanıldı.