Seçim mitingi için bugün Isparta'da olacak Başkan Erdoğan'a Isparta Filistin İnisiyatifi'nden çağrı ve davet geldi. 

Yapılan basın açıklamasında;

''İşgalin 15 Kasım Tarihinde savaş suçu işleyerek düzenlemiş olduğu hastane saldırısı sonrasında Isparta'da yaklaşık 90 derneğin birleşerek oluşturmuş olduğu  Isparta Filistin İnisiyatifi, Isparta'nın kalbinde Gazze Nöbet Çadırını kurmuştur. O günden bugüne farkındalık oluşturma noktasında ve içimizdeki Kudüs'ü canlandırma adına bir çok faaliyet yürüten İnisiyatif çadırı Türkiye özelinde tek örnek olma nişanını taşımaktadır. Bu örnekliğin tüm illere yayılması ve ülkemiz ile Isparta özelinde farkındalığın artması amacıyla Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ı Gazze Nöbet çadırımıza davet ediyoruz'' ifadelerine yer verildi.

Isparta Filistin İnisiyatifi, 12 Kasım'da Gazze'deki insanlık dramına karşı bir tepki olarak ortaya çıktı. Isparta'nın çeşitli kesimlerinden gelen 52 kurum ve kuruluşun bir araya gelmesiyle başlayan bu hareket, kısa sürede 84 üye ile büyümeye devam etti. 

Yahudi iş insanı Doğan Kasadolu: Beni de onlar gibi öldürmek istediler Yahudi iş insanı Doğan Kasadolu: Beni de onlar gibi öldürmek istediler

İnisiyatif Gazze'deki yaşananları duyurmaktan, halkın bilinçlenmesine kadar geniş bir yelpazede faaliyet gösteriyor.

Gazze'deki soykırımı unutmamak ve normalleştirmemek adına şehir merkezine kurulan Gazze Nöbet Çadırı'nda, hem Gazze şehitlerimize hem de Mehmetçiğimize her gün dualar okunuyor Kuranlar hatmediliyor.