Karayolları Genel Müdürlüğünün yol durumu bültenine göre, TEM Otoyolu'nun Gümüşova-Kavacık Kavşağı kesimlerindeki viyadüklerin genleşme derzi onarım çalışmaları sebebiyle 22.00-06.00 saatlerinde şerit daraltması yapılıyor.

TAG Otoyolu'nun Misis-Yılankale kavşakları 3-6. kilometrelerinde (Baklalı mevkisi) kavşak ve yol yapım çalışmaları yapıldığından Gaziantep istikameti trafiğe kapatıldı. Bu nedenle ulaşıma Adana istikametinden iki yönlü ve kontrollü izin veriliyor.

Akseki-Manavgat yolunun 47. kilometresinde (Taşkesiği mevkisi) aşırı yağışlar sonucu oluşan tahribat nedeniyle bir şerit trafiğe kapatılarak ulaşım diğer şeritlerden kontrollü sağlanıyor.

Yalova-Orhangazi yolunun 25. kilometresindeki Tonami Köprüsü'nde genleşme derzi bakım onarım çalışması yapılıyor. Bu sebeple ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü sürdürülüyor.

Kızılcahamam-Kahramankazan-Ankara yolunun 36-40. kilometrelerinde İmrendi alt geçidi yapım çalışmaları sebebiyle her iki yön trafiğe kapatılarak ulaşıma servis yollarından izin veriliyor.

Çanakkale-Lapseki yolunun 16-21. kilometrelerinde kavşak düzenleme çalışması yapıldığından Çanakkale-Lapseki istikameti trafiğe kapatıldı. Bu nedenle ulaşım diğer istikametten iki yönlü sürdürülüyor.

Nevşehir-Ürgüp yolunun 10-15. kilometrelerinde yol yapım çalışması dolayısıyla ulaşım, bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü gerçekleştiriliyor.

Uşak-Banaz-Afyonkarahisar yolunun 50-52. kilometrelerinde hızlı tren hattı köprü ayağı yapım çalışmaları sebebiyle her iki yönde ulaşım servis yollarından devam ediyor.

Cide-İnebolu yolunun 47. kilometrelerinde heyelan temizleme çalışmaları nedeniyle yol trafiğe kapatıldı. Bu sebeple ulaşım, 42-56. kilometrelerdeki Akbayır-Baltacı-İlyasbey köy yolu üzerinden, servis yolundan sağlanıyor.

Şırnak-Uludere yolunun 8-12. kilometrelerindeki yol yapım çalışmaları dolayısıyla sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekiyor.