Süper Lig'in 30. haftasında Galatasaray deplasmanda Kasımpaşa ile karşılaştı.

Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda oynanan mücadeleyi 4-3 Galatasaray kazandı. Maçta sarı-kırmızılı takımın galibiyet gollerini; 27'de Mertens, 48 ve 83''de Icardi, 90'da Carlos Vinicius kaydetti. Kasımpaşa'nın gollerini 34'de Icardi (kendi kalesine) 57'de Aytaç Kara ve 77'de Nuno Da Costa attı.

Sarı-kırmızılı takımda Icardi, 81. dakikada bir penaltı atışından yararlanamadı. Kasımpaşa'da 79. dakikada Claudio Winck kırmızı kartla oyun dışında kaldı.

Bu sonucun ardından Galatasaray puanını 81'e yükseltti. Ligde 11. kez sahadan boynu bükük ayrılan Kasımpaşa 43 puanda kaldı.

Milli takım arasından sonra Galatasaray, Süper Lig'in 31. haftasında sahasında Hatayspor'u misafir edecek. Kasımpaşa ise Kayseri deplasmanına gidecek. 

ICARDİ GOL SAYISINI 23 YAPTI

Sarı-kırmızılı takımın Arjantinli yıldızı Mauro Icardi, bu sezonki gol sayısını 23'e çıkardı.

Icardi, Kasımpaşa karşılaşmasına kadar Süper Lig'deki 25 maçta 15, Avrupa kupalarındaki 12 müsabakada 6 gol attı.

Ligdeki 26. maçına Kasımpaşa karşısında çıkan 31 yaşındaki santrfor, takımının 2 ve 3. golünü kaydetti. Icardi, böylelikle ligde 17 toplamda 23 gole ulaştı.

YENİLMEZLİK SERİSİ 18'E ÇIKTI

Sarı-kırmızılı takım, Süper Lig'de oynadığı son 18 müsabakada mağlup olmadı.

Okan Buruk yönetimindeki "Cimbom" ligin 12. haftasında Atakaş Hatayspor'a mağlup olduktan sonra çıktığı maçlarda 16 galibiyet ve 2 beraberlik aldı.

AK Parti'den 'Ergin Ataman' açıklaması AK Parti'den 'Ergin Ataman' açıklaması

Bu arada Süper Lig'de bu sezon en iyi savunma yapan takım olarak dikkati çeken Galatasaray, ilk kez 3 gol yedi.

SON 11 MAÇ 11 GALİBİYET

Galatasaray, Trendyol Süper Lig'de yaptığı son 11 maçtan galip ayrıldı.

Son olarak Süper Lig'in 16. haftasında deplasmanda EMS Yapı Sivasspor ile 1-1 berabere kalan sarı-kırmızılı takım, sonrasındaki 11 resmi maçı da kazandı.

CARLOS VİNİCİUS LİGDE İLK GOLÜNÜ ATTI

Galatasaray'ın yeni transferi Carlos Vinicius, Süper Lig'de ilk kez fileleri havalandırdı.

Sarı-kırmızlıların ara transfer döneminde İngiltere ekibi Fulham'dan kiralık olarak kadrosuna kattığı Carlos Vinicius, bu maça kadar Süper Lig'de 5, Avrupa'da ve Ziraat Türkiye Kupası'nda 2'şer maça çıktı. Brezilyalı oyuncu, bu karşılaşmalarda sadece kupada Teksüt Bandırmaspor'a karşı gol attı.

Kasımpaşa: 3 - Galatasaray: 4

Stat: Recep Tayyip Erdoğan

Hakemler: Atilla Karaoğlan, Cevdet Kömürcüoğlu, Abdullah Bora Özkara

Kasımpaşa: Gianniotis, Winck, Omeruo, Porozo, Yasin Özcan (Dk. 90 Yunus Emre Gedik), Gökhan Gül, Fall, Hajradinovic, Aytaç Kara, Ben Ouanes, Da Costa

Galatasaray: Muslera, Kaan Ayhan (Dk. 74 Ziyech), Nellson, Berkan Kutlu, Köhn, Torreira (Dk. 89 Tete), Kerem Demirbay, Barış Alper Yılmaz, Mertens (Dk. 89 Vinicius), Kerem Aktürkoğlu (Dk. 63 Zaha), Icardi

Goller: Dk. 27 Mertens, Dk. 48 ve Dk. 83 Icardi, Dk. 90 Vinicius (Galatasaray), Dk. 34 Icardi (Kendi kalesine), Dk. 57 Aytaç Kara, Dk. 77 Da Costa (Kasımpaşa)

Kırmızı kart: Dk. 79 Winck (Kasımpaşa)

Sarı kartlar: Dk. 14 Ben Ouanes, Dk. 29 Omeruo, Dk. 53 Gökhan Gül, Dk. 70 Aytaç Kara (Kasımpaşa), 90+3 Vinicius (Galatasaray)