Muhammed Durra’nın babası Cemal Durra 23 yıl sonra yine aynı acıyı yaşadı! İşgalci İsrail, Cemal Durra’nın kardeşlerini katletti

İngiltere’de demir yolu çalışanları greve gidiyor İngiltere’de demir yolu çalışanları greve gidiyor

İşgalci İsrail'in Gazze'deki soykırmı devam ediyor. Çoçuk, bebek, kadn demeden katliam yapan işgalci İsrail her gün yeni bir vahşete imza atıyor. Batı'nın verdiği destek ile daha da iğrenç suçlara imza atan İsrail, masumları hedef almaya devam ediyor.

0x0-muhammed-duranin-babasi-cemal-dura-23-yil-sonra-yine-ayni-aciyi-yasadi-isgalci-israil-cemal-durranin-kardesler-1697408230281
23 YIL SONRA YİNE AYNI ACIYI YAŞADI
2000 yılında İkinci İntifada'nın sembol ismi haline gelen Muhammed Durra'nın babası 23 yıl sonra soykırımcı İsrail'in vahşeti ile yine aynı acıyı yaşadı.

Çatışmaların üçüncü gününde, Gazze Şeridi'ndeki Selahaddin Caddesi'nde bir duvarın dibine sığınan Filistinli silahsız bir baba ile 11 yaşındaki oğlunun İsrail askerlerinin doğrudan ateşine maruz kalmaları ve küçük çocuğun babasının kucağında öldürüldüğü anların kameralara yansıması dünya ve bölge kamuoyunda infiale yol açtı.


İkinci İntifada'nın sembol ismi haline gelen Muhammed Durra'nın ölümünün ardından Filistin halkı sokaklara çıkarak gösteriler düzenledi. İsrail askerleri ile Filistinliler arasında çıkan olaylar, çok sayıda kişinin ölümüne ve yaralanmasına neden oldu.