Komedyen Hasan Can Kaya'nın seyircilerine küfretmesini değerlendiren gazeteci-yazar Nihat Genç çok sert eleştirilerde bulundu. Açıklamalarının ardından Kaya'nın kendisini aradığını belirten Genç, 'küfür öyle edilmez böyle edilir' deyip küfrettiğini açıkladı.

"Yokluk, sefalet, sapıklık diplerde"

Tartışılan isme bir tepki de yazar Nihat Genç'ten geldi. Twitter hesabından Kaya'nın programında küfürlü bir bölüme yer veren Genç, videonun altına "Yokluk, sefalet, sapıklık diplerde... Gençler galiba para için makul yollardan geçinecek fikir, akıl, ürün bulamıyor ve zıpırın biri seyircinin yüzüne ana avrat düz gidip ekmeğini kazanıyor! Adına da mizah demiş, seyirci de mazoşist, para verip kendine küfür ettiriyor!" diye yazdı.

'KÜFÜR ÖYLE EDİLMEZ BÖYLE EDİLİR'

Kaya'yla yaptığı görüşmeyi açıklayan Genç, ''Biraz önce attığım tweet üzerine Hasan Can Kaya aradı. Lafı 'bana böyle diyemezsin'e getirdi. Ben de ona 'seyircinin anasına küfür hiçbir gelenekte yoktur' dedim. Efelenip pişkinliğinde ısrar edince, küfür öyle değil böyle edilir deyip yapıştırdım.'' ifadelerini kullandı.