Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, bugün Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı Adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile görüşmesiyle ilgili olarak, "Kılıçdaroğlu'nun yaptığı değerlendirmeleri partimle paylaşacağım. Bu arada Sinan Bey ile görüşeceğiz program çıkışında. Biz sürekli iletişim içerisindeyiz" dedi.

Özdağ, "Biz ilkelerimizi ortaya koyduk. Sorumluluk alırız. Özellikle çok iyi bildiğimiz konularda sorumluluk üstleniriz. Ama mesele önce politikalarımızın benimsenmesi. Taraflarla ortaklaşamazsak kimseyi desteklemeyiz" diye konuştu.

Özdağ, Millet İttifakı ve Cumhur İttifakı'na referansla "Biri HÜDA-PAR ile ittifak yaptı, bir taraf HDP ile ittifak yaptı. Sonuç itibariyle ikisi de birer adayı desteklediler. Ne HDP ne HÜDA-PAR diyen büyük bir seçmen kitlesi var. Bu seçmen kitlesi biz olmasaydık ne Erdoğan’a ne de Kılıçdaroğlu’na oy verecekti. Biz oy bölmedik, biz iki ana ittifaktan oy aldık. ATA İttifakı olmasaydı Erdoğan birinci turda kazanmıştı" dedi.

Özel, Kılıçdaroğlu ile görüşecek Özel, Kılıçdaroğlu ile görüşecek

"Cumhuriyetin kuruluş ilkeleri, varlığının korunması, terörle ilgili ve sığınmacılarla ilgili talepleri olduğunu" ifade eden Özdağ "13 milyon sığınmacıyı taşıyan bir ülke ayakta kalamaz" dedi.